user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Packaging Engineer

Vacature Valkenswaard

Brabantia
  • Brabantia
  • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Verleid jij onze klanten met jouw verpakkingen?

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment dus, ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En carrières trouwens ook. 

Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen’ zorgen we voor de (wereldwijde) productie, marketing, verkoop en distributie van onze Designed for Living producten. Onze producten zijn mooi van zichzelf, maar hoe gaaf is het als daar ook nog eens een mooie verpakking omheen zit. Niet alleen mooi, maar ook bestand tegen de vele wegen die producten soms afleggen voordat ze de consument bereiken. Onze collega’s van Design, Engineering en Marketing zijn gevestigd in Valkenswaard en kunnen ondersteuning gebruiken van een 

Packaging Engineer m/v (40 uur)

Wat ga je doen?
Bij Brabantia is een “doos” nooit zomaar een “doos” en jij brengt ons de “next level”- doos die bijdraagt aan de waarde van het product! Als Packaging Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van logistiek optimale en consument verrassende verpakkingen. Je werkt in projectteams samen met Brand- en Marketingspecialisten, Designers, Inkoop, Quality en Operations in het creëren van de perfecte verpakking voor onze nieuwe innovatieve concepten. Je bent aldoor op zoek naar nieuwe technieken en toepasbaarheden en zorgt voor borging van de verpakkingsstandaarden in onze organisatie.

lees meer

Eisenpakket Wie ben jij?
Een Engineer met een voorliefde voor slim verpakken en oog voor design. Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van logistiek/techniek, bij voorkeur met werkervaring op het gebied van consumenten Packaging. Je bent een bevlogen hands-on Packaging Engineer, die aan het begin van een glansrijke carrière staat en ons merk naar een hoger niveau tilt. Je bent leergierig en volgt de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet. Je streeft naar een win/win situatie als het gaat om de functionele en technische aspecten van de verpakking enerzijds en het design anderzijds. Je bent kritisch, altijd op zoek naar mogelijkheden om door middel van de verpakking waarde toe te voegen aan het concept. Jij snapt namelijk wat een uitpak-ervaring voor een consument betekent. En boven op dit alles hebt je ‘iets’ wat wij nog niet hebben…  

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Wat heeft Brabantia je te bieden?
Veel! Een inspirerende omgeving, waar je je energie kwijt kunt en je ideeën en volop kansen krijgt om te leren. Waar de professionaliteit van een multinational samenkomt met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf.
En waar je betaald wordt om te verrassen en net zoveel verantwoordelijkheid krijgt als jij aankunt. Plus een prima salaris en 40 vrije dagen, premievrij pensioen, fitness, winstdeling en op maat gemaakte broodjes.

Kom je bij ons team?
Is dit de baan voor jou? Stuur dan voor je motivatie en CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Wil je eerst meer informatie? Op www.brabantia.com vind je alles over Brabantia als bedrijf en over ons interessante werkgebied. 

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.
 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Petra Hasselo
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Engineer in omgeving Valkenswaard
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Valkenswaard