user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature CNC-Machinist - Werktuigbouwkunde

in Maastricht

Nordson Benelux B.V.
  • Nordson Benelux B.V.
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Nordson is een van ‘s werelds grootste producenten van doseersystemen voor o.a. lijmapplicaties en oppervlaktecoating. Nordson bedient veel verschillende markten, zoals bijvoorbeeld de verpakkingsindustrie, de papier- en kartonverwerking, de automobielbranche en de elektronica. Nordson ’s strategie voor permanente groei is gebaseerd op innovatieve technologie, uitstekende productkwaliteit en een klantgerichte aanpak binnen een globaal perspectief.

Nordson Benelux B.V. is gevestigd in Maastricht. Naast de Productie afdeling en een Reparatie werkplaats, is hier het Europees Distributie en Customer Service Centrum en een aantal ondersteunende diensten gehuisvest.

Om de verdere groei van de onderneming te bevorderen zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker die onze Productie afdeling komt versterken als:

CNC-Machinist (M/V)


De functie
Je programmeert en bedient geavanceerde 5-assige CNC-machines. Je maakt CNC-programma’s met behulp van CAD-CAM software (Esprit Cam). Je kiest de optimale opspanningen en gereedschappen. Verder voer je voorkomende conventionele frees-, draai-, slijp- en assemblagewerkzaamheden uit. Kwaliteitscontrole en continu aandacht voor verbeterprocessen binnen de afdeling vormen eveneens een belangrijk taakaspect van je functie. Ook zorg je voor een goed georganiseerde, schone en opgeruimde werkomgeving.

lees meer

Eisenpakket Profiel
Je hebt een MBO-opleiding (niveau 4) richting werktuigbouwkunde succesvol afgerond en enige jaren ervaring met CNC-productie en Heidenhain dialoog -programmering. Je kennis van de Engelse taal is van een goed niveau, kennis van de Duitse taal is een pluspunt. Je bent computervaardig en daarnaast ben je kwaliteitsbewust, werk je nauwkeurig en kun je goed communiceren. Je hebt geen “9 tot 5”-mentaliteit en werkt graag zelfstandig binnen een klein team van specialisten.

Wij bieden
Wij bieden je een zelfstandige en dynamische functie binnen een internationale organisatie. Je komt te werken in een bedrijf met een gezonde toekomst, waarbinnen volop mogelijkheden zijn je verder te ontwikkelen.

lees meer

Beschrijving werkgever Nordson is een van ‘s werelds grootste producenten van doseersystemen voor o.a. lijmapplicaties en oppervlaktecoating. Nordson bedient veel verschillende markten, zoals bijvoorbeeld de verpakkingsindustrie, de papier- en kartonverwerking, de automobielbranche en de elektronica. Nordson ’s strategie voor permanente groei is gebaseerd op innovatieve technologie, uitstekende productkwaliteit en een klantgerichte aanpak binnen een globaal perspectief.

Nordson Benelux B.V. is gevestigd in Maastricht. Naast de Productie afdeling en een Reparatie werkplaats, is hier het Europees Distributie en Customer Service Centrum en een aantal ondersteunende diensten gehuisvest.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
Fulltime