user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service Engineer - Elektrotechniek

Vacature Soesterberg

Elma BV
 • Elma BV
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als het ‘maken van verbindingen’, het oplossen van problemen en het assisteren van collega’s in jouw DNA zitten, en je dit niet alleen in eigen land zou kunnen, moet je echt even verder lezen. Want voor de businessunit ELMA Systems zijn wij op zoek naar de beste:

Jouw rol
Nadat je als Service Engineer tijdens je inwerkperiode kennis hebt gemaakt met de werkwijze en producten van ELMA, ga je op verschillende locaties zelfstandig aan het werk. Aan de hand van tekeningen en een werkinstructie ga je zelfstandig bekabelen, eventueel (mede) testen op locatie en draag je (mede) zorg voor de in bedrijfstelling van de installaties. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad doe je dit alleen of in een projectteam. Hiernaast los je binnenkomende storingen op voor de klant, dit kan zowel in het binnen- als in het buitenland plaatsvinden.

lees meer

Eisenpakket Voor de functie van Service Engineer vragen wij:
 • Een elektrotechnische opleiding minimaal op MBO niveau 4;
 • Minimaal 3 jaar ervaring
 • Ervaring met het monteren en bekabelen van installaties, PLC's en frequentieregelaars;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een stressbestendige persoonlijkheid die onder tijdsdruk werkzaamheden kan verrichten;
 • Iemand die reizen naar het buitenland als een uitdaging ziet.

lees meer

Beschrijving werkgever ELMA is dé dienstverlener op het gebied van elektrische aandrijf- en besturingstechniek en uitgegroeid tot een omvangrijke organisatie met ruim 70 medewerkers, die actief is met 3 businessunits; Projects, Sales en Services, en een vestiging in Roemenië. ELMA is onder andere succesvol actief in de marktsegmenten off-shore, maritieme installaties, hijs- en hefmiddelen, amusement- en de energiesector.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Wij bieden:
 • Een fulltime baan, met het vooruitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een uitdagende en zelfstandige functie;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je projecten te kunnen realiseren;
 • Je draait mee in de storingsdienst;
 • Uiteraard staat je een telefoon/laptop en bedrijfsauto ter beschikking afhankelijk van je kennis niveau en ervaring;
 • Een marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?
ELMA bv is een internationaal opererende organisatie, gespecialiseerd in elektrotechnische aandrijf- en besturingstechniek. ELMA verzorgt geavanceerde en complete turn-key projecten voor klanten actief in de offshore, scheepsvaart, waterzuiveringen, voedingsmiddelenindustrie en de hijs- en hefmiddelen branche.

Op de hoofdvestiging in Soesterberg werken ca. 70 collega’s. Daarnaast hebben wij vestiging in Roemenië. Kijk gerust op onze website: www.elmabv.nl voor meer (achtergrond)informatie.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je solliciteren via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Afdeling Personeelszaken op nummer .

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Afdeling Personeelszaken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Elektromonteur in omgeving Soesterberg
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Soesterberg