user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technische talenten - Warmtepompen

Vacature Oosterhout

NIBE Energietechniek B.V.
  • NIBE Energietechniek B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Business is booming, want warmtepompen zijn hot! Wil jij ook meeliften op het succes van de wereldwijde marktleider op het gebied van warmtepompen? Solliciteer dan vandaag nog bij NIBE!

Wij zijn op zoek naar:

Technische talenten die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière

Wat ga je doen?
Waar liggen jouw ambities? Wat is jouw talent? Waar word jij blij van? Techniek, Service, Verkoop Binnendienst, Projectmanagement, Technical Support, Product Management?

Door onze exponentiële groei kunnen wij op al onze afdelingen getalenteerde, betrokken en leergierige mensen gebruiken die een passie hebben voor techniek en die interesse hebben in duurzame energie en daar meer over willen leren on the job. Naast het leren bij NIBE in Oosterhout, mag je ook diverse trainingen volgen bij ons moederbedrijf in Zweden. Gedurende je dienstverband werk je op verschillende afdelingen mee en leer je alle aspecten van ons bedrijf kennen. Daarna kijken we samen in welke functie jij het beste tot je recht komt; waar je talenten liggen en waar je blij van wordt en daarin ga je je dan verder verdiepen.

lees meer

Eisenpakket Wat vragen wij van jou?
Als je geen technische achtergrond hebt, is de stap helaas te groot; je moet dus al wel een technische opleiding hebben gevolgd op minimaal Mbo- niveau. Je werk- en denkniveau ligt echter op Hbo-niveau, verkregen door opleiding en / of werkervaring. Je hebt al wat werkervaring en bent nu toe aan een tweede stap in je carrière.

Van NIBE wordt een hoge kwaliteit verwacht en wij verwachten dan ook dat onze mensen kwaliteits- en klantgericht, betrokken en stressbestendig zijn, dat ze goed kunnen samenwerken, snel leren en een probleemoplossend vermogen hebben. Vanwege het internationale karakter van ons bedrijf, dien je de Engelse taal te beheersen in woord en geschrift.

lees meer

Beschrijving werkgever NIBE Energietechniek is een 100% dochteronderneming van het Zweedse NIBE AB, de wereldmarktleider op het gebied van warmtepompen en boilers. De naam NIBE staat garant voor kwaliteit en innovatie. Gedreven door haar kernwaarden – duurzaamheid, efficiëntie, veiligheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid – werkt NIBE met bijna 10.000 medewerkers in 40 landen aan het realiseren van haar missie: het wereldwijd creëren van duurzame energieoplossingen voor een betere wereld. We noemen dit: ENERGY FOR LIFE.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende functie bij een professionele, gedreven en innoverende organisatie in een hard groeiende markt, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Je krijgt de kans je te bekwamen en kennis te verwerven van warmtepompen, hetgeen de toekomst is op het gebied van (duurzame) energie. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenvoorziening.

Bedrijfsprofiel:
NIBE is een 100% dochteronderneming van het Zweedse NIBE AB, de wereldmarktleider op het gebied van warmtepompen en boilers. De naam NIBE staat garant voor kwaliteit en innovatie. Gedreven door haar kernwaarden – duurzaamheid, efficiëntie, veiligheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid – werkt NIBE met ruim 15.000 medewerkers in 20 landen aan het realiseren van haar missie: het wereldwijd creëren van duurzame energieoplossingen voor een betere wereld. 

Vanuit haar hoofdkantoor in Oosterhout richt NIBE zich op het leveren van energiezuinig comfort in warmtapwater, verwarming en passieve koeling aan de Nederlandse en Belgische markt. Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner in Nederland en België. Met het breedste assortiment boilers voor de professionele warmwatermarkt is NIBE bovendien al tientallen jaren marktleider in Nederland. Ook levert NIBE een breed assortiment in eigen huis ontwikkelde mechanische en elektronische afleversets voor warmte- en koudedistributiesystemen. Tot slot biedt NIBE een reeks thermische zonlichtpakketten voor warmtapwaterbereiding. 

De volgende steekwoorden zijn ook op deze vacature van toepassing: servicemedewerker, sales support, helpdeskmedewerker, technische ondersteuning, helpdesk, technical support, support engineer, advies, warmtepompen, duurzame energie, vacature, NOM, nul op de meter, van gas los. After sales,

Trefwoorden: Technische talenten, Vacature, HBO, MBO, Techniek, Techniek, Noord-Brabant, Oosterhout, Breda, van gas los, warmtepompen, NOM, warmtepompenzijnhot, duurzaam, Techniek, Service, Verkoop Binnendienst, Projectmanagement, Technical Support, Product Management

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Karen van der Weel
0168-477722
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Productiemedewerker in omgeving Oosterhout
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Oosterhout