Vacature Monteur Technische Dienst - Koudekerk aan den Rijn

Koudekerk aan den Rijn

Latexfalt bv
 • Latexfalt bv
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Latexfalt werkt in een productieomgeving in Koudekerk aan den Rijn met ruim 65 medewerkers aan innovatieve en marktgerichte producten en systemen op basis van bitumen en polymeren. Latexfalt is een dynamische en informele organisatie met een open structuur. Om de productieorganisatie te verstevigen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Monteur Technische Dienst. Als lid van een compact onderhoudsteam zet je jouw brede kennis en ervaring in om de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van de productie installaties te garanderen. Je werkt hierbij nauw samen met alle afdelingen. Er heerst een sfeer van gelijkwaardigheid en toegankelijkheid waardoor jouw inbreng op waarde wordt geschat.

Monteur Technische Dienst


Verantwoordelijkheden en taken
Als Monteur zet jij jouw elektrische kennis in om storingen op te lossen en goede analyses te maken om deze in het vervolg te voorkomen. Een aantal werkzaamheden die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld:
 • Samen met het TD team en het Hoofd Technische Dienst voer je regulier onderhoud uit aan de elektrische installatie.
 • Storingen rond PLC’s en MCC’s oplossen.
 • Ook buiten je expertise bijspringen om je collega’s te ondersteunen op mechanisch vlak.
 • Zelfstandig bedrijfsinstallaties afmonteren vanaf tekeningen.
 • Het elektrisch aansluiten van motoren, kabels trekken en aansluiten.
 • Na de ins- en outs van de fabriek te hebben geleerd is er mogelijkheid om projectmatig een vervangings- of nieuwbouwklus te leiden.

lees meer

Eisenpakket Jouw vaardigheden
Voor deze mooie en stabiele functie zijn we op zoek naar een betrokken en soms kritische Monteur.  
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek en heb je al wat werkervaring, dan is dat een pré.
 • Je hebt ervaring met en kennis van E&I werkzaamheden, bijvoorbeeld werken met PLC’s of transmitters.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je hebt een nieuwsgierige basishouding en vindt het prettig om aan te pakken.
Wij Bieden
 • Een uitdagende functie voor een energieke en slimme Monteur E&I.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 20 roostervrije dagen.
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkelingen, de nodige ruimte voor het volgen van opleidingen en eventueel doorgroeimogelijkheden.
 • Een informele en persoonlijke werksfeer en bedrijfscultuur, waar je je snel thuis voelt.
Over de organisatie
LATEXFALT BV heeft al ruim 50 jaar een vooraanstaande positie in de markt van bitumen- en polymeeremulsies. De producten van LATEXFALT worden gebruikt in tal van toepassingen, waaronder de wegenbouw, bouw en industrie, in zowel nationale als internationale markten. Met een eigen productielocatie en R&D laboratorium (Koudekerk aan den Rijn) is men in staat de gehele markt te bewerken en te voorzien van de juiste producten. LATEXFALT is een toonaangevende organisatie op het gebied van productontwikkeling, trendsetting en applicatie van onderhoudssystemen voor wegen en vloeren. De organisatie kan door jarenlange ervaring en constante marktontwikkelingen flexibel inspringen op vraag en ontwikkeling. LATEXFALT heeft de ambitie te herpositioneren en zich nog meer te richten op innovatie en marktontwikkeling. Zij bevindt zich in een uitdagende fase waarin de bedrijfsprocessen verder geprofessionaliseerd en geoptimaliseerd moeten worden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie emailen naar: [email protected] of reageer via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Wouter ter Avest op nummer 071-3419108. Website: www.werkenbijlatexfalt.nl/


Trefwoorden: monteur technische dienst, vacatures monteur technische dienst, technische vacatures, monteurs technische dienst, monteurs td, werken als monteur technische dienst, vacatures koudekerk aan den rijn, mbo opleiding, e&i werkzaamheden, elektrotechniek, plc's, transmitters, werken bij latexfalt, bitumen, polymeren, wegenbouw, bouw, industrie, productie installaties, zoetermeer, leiden, leiderdorp, alphen aan den rijn, koudekerk aan den rijn

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Beschrijving werkgever Latexfalt is een toonaangevende organisatie op het gebied van productontwikkeling, trendsetting en applicatie van onderhoudssystemen voor wegen en vloeren. In onze productieomgeving in Koudekerk aan den Rijn werken we met ruim 65 medewerkers aan innovatieve en marktgerichte producten en systemen op basis van bitumen en polymeren. Latexfalt is een dynamische en informele organisatie met een open structuur. Ben jij ambitieus, pro-actief én sta jij open voor nieuwe uitdagingen? Stuur je CV en kom bij ons werken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Technische Dienst in Koudekerk aan den Rijn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Koudekerk aan den Rijn