Vacature Ervaren Elektromonteur - Machinebouw - Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep

Havatec BV
 • Havatec BV
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Vanaf de start in 2000 is Havatec BV succesvol en toonaangevend op het gebied van de ontwikkeling en de productie van high-tech machines voor de inspectie en het verwerken van bloemen en bloembollen. Inmiddels is Havatec een gerenommeerde, high tech innovatieve machinebouwer in de tuinbouwsector. Onze machines bevatten technisch geavanceerde besturingen en camerasystemen voor automatische inspectie van de diverse (natuur-) producten.

Havatec heeft in zijn bestaan een heel aantal awards gekregen voor innovaties en bedrijfsprestaties en als leerbedrijf. Innovatie, betrouwbaarheid en servicegerichtheid zijn de kernwaarden van Havatec. Een belangrijk leidend principe is verder High Tech Simplicity.

Havatec is sinds augustus 2018 gevestigd in een volledig nieuwe accommodatie. We werken in een modern en duurzaam pand met “state of the art”-faciliteiten. In ons bedrijf zijn inmiddels 120 medewerkers werkzaam. Jong, oud, man of vrouw, ieder die de ambitie heeft om bij te willen dragen aan het succes van Havatec is welkom.

Werken bij Havatec staat voor plezierige, kameraadschappelijke en betrokken samenwerking. Wij zijn betrokken op elkaar als collega’s, maar zeker ook betrokken bij het werk en onze klanten. Het betekent werken in een prettige sfeer, waarbij inzet en flexibiliteit van iedereen gevraagd en door iedereen getoond wordt. Daarbij is er aanzienlijke ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Havatec ontwikkelt mensen en machines. Eigen input hierbij, ook wat betreft werkinhoudelijke zaken, worden gewaardeerd en serieus genomen.

Binnen de Elektro-afdeling werken 6 medewerkers aan de elektro-engineering, de bouw van besturingskasten (panelen) en de bedrading, montage en aansluiting van onze machines. Daarbij passen ze een mooi scala aan elektro-, elektronica- en besturingscomponenten toe. Vanwege uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten zijn wij ten behoeve van de Elektro-afdeling op zoek naar een enthousiaste en makkelijk schakelende

Ervaren Elektromonteur


In de Elektro-afdeling wordt gebruik gemaakt van moderne faciliteiten ten behoeve van de werkzaamheden. Je werkt samen met ervaren en minder ervaren collega’s, leerlingen en stagiairs en je rapporteert aan de Leidinggevende Elektro.

Jouw werk
 • Het lezen, controleren en verbeteren van elektroschema’s en het lezen van technische (PLC-) besturingsschema’s;
 • Zelfstandig monteren van besturingskasten (panelen), bedrading, bijbehorende goten en banen, motoren, ventieleilanden, frequentieregelaars, sensoren, bedieningspanelen en PLC’s;
 • Afstellen en testen van functionaliteiten van diverse machines;
 • Begeleiding van Elektromonteurs, leerlingen en stagiaires;
 • Nauwe samenwerking met de collega’s binnen de afdeling en collega’s in andere vakdisciplines;
 • Bij overcapaciteit de inzet als monteur en diverse overige werkzaamheden.
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving met persoonlijke ondersteuning. In teams werken wij betrokken, prettig en informeel samen. Wij staan voor goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij een fulltime dienstverband is het mogelijk dat je beschikt over 1 roostervrije dag per 2 weken. 

Binnen Havatec wordt de CAO Metaalbewerkingsbedrijf gehanteerd. Verder wordt pensioen opgebouwd via Pensioenfonds Metaal & Techniek. De werknemers van Havatec werken in een modern en duurzaam pand met moderne faciliteiten. Wij voorzien je van goede faciliteiten voor je werk. Er wordt verder actief gewerkt aan een veilige werkomgeving en de bevordering van de gezondheid van iedereen. De kantoorfaciliteiten verschaffen de mogelijkheid tot staand en zittend werken. Voor ons dagelijks fruit wordt gezorgd. Ook draagt de werkgever waar gewenst bij aan 50% van het fitnessabonnement van medewerkers.

Persoonlijke ontwikkeling vormt één van onze kernactiviteiten. Competentie-ontwikkeling krijgt steeds goede aandacht via onder meer het volgen van opleidingen, coaching trajecten en cursussen. Feedback, feedforward, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke begeleiding zijn belangrijke ingrediënten voor jouw succesvolle ontplooiing en het succes van het bedrijf.

lees meer

Eisenpakket Wat breng jij mee?
 • MBO werk- en denkniveau, kennisrichting elektrotechniek, niveau 4;
 • Technisch vakbekwaam met ruime ervaring in machinebouw in combinatie met elektrotechniek;
 • Bij voorkeur technisch allround;
 • Gebruikerskennis van Eplan als softwareprogramma voor elektro-engineering en ERP software (Ridder IQ) vormen een pré; 
 • Algemene computervaardigheden; 
 • Communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Minimaal rijbewijs B;
 • Goede rijvaardigheid heftruck en VCA Basis vormen een pré;
 • Verder zijn van belang: verantwoordelijkheidsbesef, accuratesse, efficiency, effectiviteit, kwaliteitsgericht en gestructureerd werken, technische aanleg, creativiteit, leergierigheid en oplossingsgerichtheid;
 • Affiniteit met de sector waarin Havatec zijn machines plaatst en onderhoudt is mooi; 
 • Waar van toepassing bereidheid cursussen en/of trainingen te volgen.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie emailen naar: [email protected] of reageer via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Desteny Hoogervorst (HR medewerker) op nummer 0252 241490. Website: http://www.eenvacaturebij.nl/Havatec-BV/vacatures/Ervaren-Elektromonteur---Machinebouw-JPNLS2W6E.html?o=18224


Trefwoorden: Elektromonteur, Ervaren, Machinebouw, MBO, Techniek, Industrie, Elektrotechniek, Noord Nederland, Nieuw-Vennep, Vacature, Elektro, Hoofddorp, Amsterdam, Leiden, MTS, Elektro engineer, monteur, engineer, elektro-engineering, machinebouw

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Beschrijving werkgever Havatec ontwikkelt en produceert high-, mid- en low-tech machines voor de inspectie en het verwerken van bloemen en bloembollen. Onze machines bevatten technisch geavanceerde besturingen en camerasystemen voor automatische inspectie van de diverse (natuur-)producten. In ons bedrijf zijn momenteel ruim 80 medewerkers werkzaam. Havatec is gevestigd in onze geheel nieuwe accommodatie te Nieuw Vennep.

Havatec staat voor BIS: Betrouwbaarheid, Innovatie en Service. Wij investeren in mens en techniek en streven bij uitstek naar het samen op slimme en efficiënte wijze ontwikkelen en produceren van en service verlenen aan machines in een omgeving waar mensen zich thuis voelen. Mensen die bij Havatec werken, zijn respectvol en betrouwbaar. Verder zijn wij vernieuwend, flexibel en ambitieus. Bij Havatec gaan wij op een positieve manier met elkaar om. Onze intentie is altijd verbetering. Of het nu gaat om samenwerking of techniek. Naar iedere suggestie wordt geluisterd, we werken met plezier en houden van duidelijkheid.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Nieuw-Vennep Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Nieuw-Vennep