user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Recruiter

in Utrecht

Young Engineering
 • Young Engineering
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie

Als Recruiter richt je je zowel op kandidaten als bedrijven in jouw (woon)regio. Je bent van het begin tot het eind volledig verantwoordelijk voor jouw eigen procedures. Je onderhoud intensief contact met jouw kandidaten en opdrachtgevers. Door middel van telefonische aqcuisite benader je nieuwe bedrijven, ondersteun je ze bij het invullen van vacatures en bouw je een langdurige termijn relatie met ze op.Je voert kennismakingsgesprekken met kandidaten en voert veelal de eerste selectie uit voor onze opdrachtgevers. Bij deze opdrachtgevers geef je presentaties en bespreek je de invulling van vacante posities. Jouw kandidaten benader je op een commerciële manier, waarbij je ze adviseert en begeleidt in de zoektocht naar een leuke, passende functie. Elke dag weer initieer je nieuwe acties om kandidaten en bedrijven te leren kennen. Dit doe je veelal vanaf kantoor, maar ook ben je regelmatig onderweg naar bedrijven en intakes. Voor onze opdrachtgevers ben jij dagelijks op zoek naar de beste kandidaten voor de leukste start- en doorgroeifuncties in een specifiek vakgebied in de techniek.

lees meer

Eisenpakket

Recruiter voldoe je aan de volgende criteria:

 • Je hebt recent je HBO opleiding afgerond en bij voorkeur enige werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling;
 • Je bent een echte aanpakker en regelaar;
 • Je hebt een zeer commerciële drive, bent enthousiast en communicatief vaardig;
 • Je hebt lef / geen drempel;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je bent pro-actief en zelfstartend;
 • Je bent representatief en past binnen een jonge / vlotte onderneming;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.
Arbeidsvoorwaarden

Young Engineering heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er naast een zeer goed basissalaris een uitstekende bonusstructuur een telefoon van de zaak en is er een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Je krijgt alle ruimte om door te groeien binnen de organisatie, het zogenaamde glazen plafond bestaat dan ook niet! Bij goed functioneren krijg je een auto van de zaak.

Interesse?

Stuur dan je CV op naar ivo@ye.nl. Voor overige vragen kun je ook contact opnemen met Ivo Hilgeman op nummer 0418- 65 36 66

lees meer

Beschrijving werkgever

Young Engineering is een jong bureau in recruitment, carrière-advies en coaching. Young Engineering ambieert het beste carrière-adviesbureau voor Young Technisch Talent te zijn. Dat betekent kwaliteit bieden, streven naar perfectie en, niet in de laatste plaats, werken vanuit de mogelijkheden en wensen van kandidaten. We zijn specialisten in recruitment, carrière-advies en coaching en met een achtergrond in werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Al onze adviseurs zijn gespecialiseerd in hun eigen richting en kunnen zodoende een betere match realiseren tussen kandidaat en opdrachtgever. Als Recruiter werk je vanuit het hoofdkantoor in Waardenburg.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40uur