user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Liftmonteur Nieuwbouw

in Eindhoven

Young Engineering
 • Young Engineering
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie

In samenwerking met onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature Junior Monteur Nieuwbouw. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een veilige en betrouwbare oplevering van liften. Na een gedegen introductieperiode en inwerktraject voer je de volgende werkzaamheden uit:

 • Monteren van nieuwe liftinstallaties en het bevestigen van onderdelen;
 • Je installeert geleiders, de liftcabine, de liftmachine, schachtdeuren en elecktrische componenten;
 • Je bent verantwoordelijk voor de inbouw, afmontage en het afhangen van kooien en overige liftonderdelen;
 • Je assisteert bij de keuring van de installaties en je verhelpt eenvoudige storingen tijdens de bouwperiode.

Er is een mogelijkheid om de opleiding van Service Monteur Liften te volgen door middel van een BBL traject.

lees meer

Eisenpakket

Voor de vacature Junior Liftmonteur Nieuwbouw zijn wij op zoek naar kandidaten die zichzelf herkennen in de volgende profielschets:

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau, richting elektrotechniek, mechanica, hydraulica of electronica;
 • Je hebt passie voor techniek en je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je neemt je werk serieus en je bent er van bewust hoe belangrijk veiligheid is in de liftenbranche;
 • Je bent flexibel, communicatief vaardig en klantgericht;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B. 
Arbeidsvoorwaarden

Voor de vacature Junio Servicemonteur Nieuwbouw biedt onze opdrachtgever een zelfstandige functie in een dynamische onderneming met passend salaris (€2000- €2800, afhankelijk van kennis en kunde) en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een bedrijfsauto en een goede pensioenregeling. Er is volop ruimte voor ontplooiing door middel van opleiding en doorgroeimogelijkheden. Er is een mogelijkheid om de opleiding van Service Monteur Liften te volgen door middel van een BBL traject.

Interesse?

Stuur dan je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Voor overige vragen kun je ook contact opnemen met Tjitte Fokkema op nummer 06-48 52 16 36.

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze opdrachtgever levert liftoplossingen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant. In de loop van de jaren is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 400 medewerkers. Zij installeren, onderhouden en moderniseren liften en roltrappen en -paden. Van systemen die zijn gericht op de basistransportbehoeften van lage gebouwen tegen een betaalbare prijs tot toepassingen voor middelhoge woon- en bedrijfsgebouwen en toepassingen met hoge vereisten voor het hoogbouwsegment.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40uur