line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Liftmonteur Nieuwbouw

Vacature Amsterdam

Young Engineering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

In samenwerking met onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature Liftmonteur Nieuwbouw. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een veilige en betrouwbare oplevering van liften. Na een gedegen introductieperiode en inwerktraject voer je de volgende werkzaamheden uit:

 • Monteren van nieuwe liftinstallaties en het bevestigen van onderdelen;
 • Je installeert geleiders, de liftcabine, de liftmachine, schachtdeuren en elecktrische componenten;
 • Je bent verantwoordelijk voor de inbouw, afmontage en het afhangen van kooien en overige liftonderdelen;
 • Je assisteert bij de keuring van de installaties en je verhelpt eenvoudige storingen tijdens de bouwperiode.

lees meer

Eisenpakket

Voor de vacature Liftmonteur Nieuwbouw zijn wij op zoek naar kandidaten die zichzelf herkennen in de volgende profielschets:

 • Je hebt een elektrotechnisch of mechanische achtergrond (bijvoorbeeld MTS Elektrotechniek)
 • Je hebt enkele jaren technische werkervaring (ervaring in de liftenbranche is een pré);
 • Je hebt passie voor techniek en je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je neemt je werk serieus en je bent er van bewust hoe belangrijk veiligheid is in de liftenbranche;
 • Je hebt geen hoogtevrees;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B. 


Arbeidsvoorwaarden

Voor de vacature Liftmonteur Nieuwbouw biedt onze opdrachtgever een zelfstandige functie in een dynamische onderneming met passend salaris (€2000- €2800, afhankelijk van kennis en kunde) en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een bedrijfsauto en een goede pensioenregeling. Er is volop ruimte voor ontplooiing door middel van opleiding en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze opdrachtgever levert liftoplossingen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant. In de loop van de jaren is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een bedrijf met ongeveer 400 medewerkers. Zij installeren, onderhouden en moderniseren liften en roltrappen en -paden. Van systemen die zijn gericht op de basistransportbehoeften van lage gebouwen tegen een betaalbare prijs tot toepassingen voor middelhoge woon- en bedrijfsgebouwen en toepassingen met hoge vereisten voor het hoogbouwsegment.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Interesse? Stuur dan je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem voor vragen over deze vacature telefonisch contact op met Khalid Riffi op nummer 0634659974.
Contactpersoon Khalid Riffi
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Monteur in omgeving Amsterdam
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Amsterdam