user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Liftmonteur Nieuwbouw

Vacature Leiden

Young Engineering
 • Young Engineering Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Young Engineering is voor een toonaangevende opdrachtgever op zoek naar kandidaten voor de vacature Liftmonteur Nieuwbouw om direct in dienst te treden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onder andere de volgende werkzaamheden:
 • Je installeert liftinstallaties volgens de tekeningen, de instructies van de montage en volgens internte afspraken;
 • Als Liftmonteur Nieuwbouw test je de geïnstalleerde liftinstallaties op een goede werking;
 • De werkzaamheden zijn zowel werktuigbouwkundig, elektrotechnisch en elektronisch van aard;
 • Je bent als Liftmonteur Nieuwbouw in het bezit van minimaal rijbewijs B;
 • Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel; je meldt onveilige of ongewenste situaties aan je leidinggevende.

lees meer

Eisenpakket Voor deze functie van Liftmonteur Nieuwbouw zoeken wij een kandidaat die voldoet aan de volgende criteria:
 • Een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde;
 • Naast het feit dat je een handige techneut bent, ben je ook klant- en servicegericht;
 • Je bent je erg bewust van je eigen veiligheid en ook van de veiligheid van andere personen;
 • Je bent als Liftmonteur Nieuwbouw in het bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt geen last van hoogtevrees;
 • Je wilt jezelf als Liftmonteur Nieuwbouw blijven ontwikkelen en je bent bereid hiervoor de vereiste opleidingen/trainingen te volgen.


Arbeidsvoorwaarden
Onze opdrachtgever biedt voor deze uitdagende functie als Liftmonteur Nieuwbouw een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfsauto, bonusregeling en een onkostenvergoeding. Onze opdrachtgever beschikt over ruime verlof- en ADV-dagenregeling en de helft van je pensioen wordt door hen betaald. Met een eigen opleidingscentrum, word je continu geschoold in de nieuwste technieken. Daarnaast bieden zij de medewerkers o.a. korting op een fitness abonnement, korting op reizen en verzekeringen en aanschaf van elektronica.

lees meer

Beschrijving werkgever Onze opdrachtgever biedt innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor liften, roltrappen, gevel liftinstallaties en deursystemen. Zij ondersteunen hun klanten tijdens het gehele proces; van het ontwerp, de productie en de installatie tot het onderhoud en de modernisering. Onze opdrachtgever  is een wereldleider op het gebied van het soepel verplaatsen van personen en goederen in en om gebouwen.BedrijfscultuurDagelijks maken miljoenen mensen gebruik van de liften, roltrappen, rolpaden, deuren en gevel liftinstallaties. Onze opdrachtgever biedt technische experts de kans om in toonaangevende gebouwen te werken die als kenmerkend voor de branche worden beschouwd. Naast technisch hoogwaardige apparatuur bieden ze geavanceerde diensten die prestaties rond de klok garanderen. Ongeveer 60% van de omzet is zelfs afkomstig van de superieure diensten die ze aanbieden. Onze opdrachtgever heeft opleidingscentra overal ter wereld waar je je capaciteiten verder kunt ontplooien. Ook blijf je op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zijn ze snel en flexibel en beschikken ze over een welverdiende reputatie als technologieleider. Onze opdrachtgever levert wereldwijd diensten aan architectonische monumenten in bijvoorbeeld Chicago, Londen en Beijing. Bij onze opdrachtgever zijn meer dan 30.000 toegewijde experts die  wereldwijd en lokaal in ongeveer 50 landen werkzaam zijn.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Interesse? Stuur dan je CV naar  of neem voor vragen over deze vacature telefonisch contact op met Robert Bouman op nummer 06 34 65 99 75.
Contactpersoon Robert Bouman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Monteur in omgeving Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Leiden