user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service- en Onderhoudsmonteur

in Breda

Trinamics
  • Trinamics
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 4 - 40 uur p/w
Beschrijving functie Servicemonteurs elektrotechniek, Servicemonteurs koeltechniek, Servicemonteur installatietechniek, Servicemonteurs meet- en regeltechniek en Allround Servicemonteurs

Voor verschillende vooruitstrevende organisaties in de regio Brabant en Zuid Holland zijn we op zoek naar zowel starters als ervaren storingsmonteurs.
Je onderhoudt en repareert machines en apparaten, veelal bij klanten op locatie. Hierbij gaat het zowel om onderhoudswerkzaamheden als om het verhelpen van problemen bij een storing. De servicemonteur stemt de uit te voeren werkzaamheden af met de klant en draagt oplossingen aan ter verbetering van de installatie. Daarnaast houd je jezelf bezig met organisatorische taken als het bestellen van materialen, het invullen van werkbonnen en het rapporteren over de werking van machines en apparaten.

Verrichten van onderhoud en reparaties aan technische installaties, machines en apparaten
Opsporen en verhelpen van storingen
Installeren van nieuwe installaties, machines en apparaten
Adviseren van klanten over mogelijke oplossingen (bijvoorbeeld bij storing of reparatie)
Rapporteren over de werking van installaties aan klant en/of servicecoördinator
Afstemmen van de precieze werkzaamheden met klant
Controleren van de goede conditie en werking van (onderdelen van) de installatie (bijvoorbeeld door het verrichten van metingen en tests)
Melden van eventuele werksituaties die nadelig kunnen zijn voor arbeidsomstandigheden of milieu, op basis van richtlijnen VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemer)
Inventariseren en bestellen van benodigd materiaal
 

lees meer

Eisenpakket Wat vragen we van jou ?

Je bent in het bezit van een afgerond technisch MBO diploma richting WTB of Elektra
Je hebt een probleemoplossend denkvermogen
Je bent in het bezit van vca vol
Je bent in het bezit van een rijbewijs
Je bent bereid om in ploegen te werken
Verder werk je nauwkeurig, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je positief ingesteld en weet je van aanpakken.

lees meer

Beschrijving werkgever Trinamics is een succesvol bureau dat gespecialiseerd is in arbeidsvraagstukken en projectondersteuning voor MBO-, HBO-, WO- en PhD technici in de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Chemie en ICT.

Dankzij onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij de juiste baan voor je vinden waar jouw talent tot zijn recht komt. Onze opdrachtgevers zijn klein tot zeer grote ondernemingen op nationaal- en internationaal niveau.

Vanuit Breda, Eindhoven en Rotterdam onderhouden wij contacten met opdrachtgevers en technisch specialisten in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Service- en Onderhoudsmonteur
Score: 7.5
Stemmen: 24

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Breda