user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider

Vacature Breda

Trinamics
  • Trinamics Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 4 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Hoe ziet je functie eruit ?

Voor verschillende vooruitstrevende organisaties in de regio Brabant en Zuid Holland zijn we op zoek naar zowel starters als ervaren monteurs werktuigbouwkunde.
Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van een project. In de meeste gevallen zijn ze werkzaam op kantoor. En vanaf daar bezig met het voorbereiden van een bouwproject.
Je werkzaamheden als monteur bestaan o.a uit:
Het maken van een werkplanning en begroting voor het aantal te besteden uren, werkmethode, inkoop van materiaal, vergunningen, financiën en veiligheid in overleg met de opdrachtgever, uitvoering en projectleiding
Je stelt de werkmappen samen voor de uitvoering en roept materiaal en materieel af, daarnaast verzorg je de inkooporders voor o.a de materialen
Tijdens de uitvoering voer je een gestructureerde administratie (technisch en financieel);
Wijzigingen tijdens de projecten in uitvoering houd je nauwgezet bij en verwerkt dit tot een compleet opleverdossier.

lees meer

Eisenpakket Wat vragen we van jou ?

Je bent in het bezit van een technisch diploma op MBO of HBO niveau
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie in een technische omgeving.
Je beheerst goed de Nederlandse en Engelse taal.
Je bent service- en klantgericht en flexibel ingesteld
Verder werk je nauwkeurig en efficiënt, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je positief ingesteld en weet je van aanpakken.

lees meer

Beschrijving werkgever Trinamics is een succesvol bureau dat gespecialiseerd is in arbeidsvraagstukken en projectondersteuning voor MBO-, HBO-, WO- en PhD technici in de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Chemie en ICT.

Dankzij onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij de juiste baan voor je vinden waar jouw talent tot zijn recht komt. Onze opdrachtgevers zijn klein tot zeer grote ondernemingen op nationaal- en internationaal niveau.

Vanuit Breda, Eindhoven en Rotterdam onderhouden wij contacten met opdrachtgevers en technisch specialisten in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Kom jij het Trinamics Team versterken door aan de slag te gaan als Werkvoorbereider?                                                                     
Momenteel hebben we verschillende vacatures open staan bij onze klanten. Met onze specialisatie in verschillende vakgebieden zoals Automotive, Hightech Industry, Installatie en Energie of Machinebouw ben je gegarandeerd van een leuke job als Werkvoorbereider.

Ga jij liever vandaag dan morgen nog aan de slag ?

Neem dan nu contact met me op. Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Stuur me  een mail met je CV + motivatiebrief via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en/of bel naar 076 548 73 73 en vraag naar Arjan van der Sluis
 

lees meer

Contactpersoon Dhr. Arjan
076 548 73 73
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Werkvoorbereider in omgeving Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Breda