Vacature Monteur E&I in de regio Rotterdam

Rotterdam

Trinamics
 • Trinamics Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als Monteur E&I werk je in een team waar je de ene keer meewerkt aan nieuwe elektrotechnische projecten op industriële terreinen. De andere keer doe je maintenance aan bestaande installaties. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en die het prettig vindt om onderdeel van een team te zijn. Aan de hand van tekeningen maak je de mooiste elektrotechnische installaties. Je bent verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden op de werklocatie. De veiligheidsregels pas je ten alle tijden toe. Jouw persoonlijke doel? Je ontwikkelen tot een allround techneut. Er zijn mogelijkheden om op termijn door te groeien naar functies als Technician, Leidinggevend monteur of Uitvoerder afhankelijk van je eigen ontwikkeling en ambities.

lees meer

Eisenpakket
 • MBO opleiding, richting elektrotechniek ; 
 • Bereid tot het volgen van aanvullende opleidingen/trainingen ;
 • Enthousiast en leergierig;
 • Teamplayer ;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en (basis) Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Onze opdrachtgever bestaat uit een krachtig en wereldwijd netwerk van 350 business units. Allemaal zijn ze 100% toegewijd aan het industriële proces. De bedrijven zijn gevestigd in veertig landen over de hele wereld.Onze klant biedt haar expertise gedurende de hele levenscyclus van industriële sites. Van design en engineering tot inbedrijfstelling en onderhoud. Ze leveren erkende, professionele projecten en contractmanagement; de garantie voor succesvolle projecten. Expertise wordt omgezet in praktische oplossingen. Ze verbeteren de prestaties en het concurrentievermogen van de klanten op vier belangrijke gebieden: Procescontrole en automatisering, E&I services, Mechanische en piping werkzaamheden, Nutsvoorzieningen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Aanbod
Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Inlichtingen bij
Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Trinamics, dit kan via een E-mail naar [email protected] en/of bel naar 010 - 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.

Solliciteren bij
Stuur een mail met je CV + motivatiebrief naar [email protected] en/of bel naar 010 - 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.
 

lees meer

Contactpersoon Tom van der Linden
010-3072727
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rotterdam