Vacature Onderhoudsmonteur (automotive) omg Eindhoven

Eindhoven

Trinamics
 • Trinamics Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie De afdeling Maintenance is binnen de sector Operations verantwoordelijk voor het onderhoud van alle installaties in de fabrieken van deze organisatie. Binnen deze afdeling is Trinamics op zoek naar Onderhoudsmonteurs werktuigbouwkunde.

Functieomschrijving 

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, lokaliseren en verhelpen storingen aan C.N.C. gestuurde en conventionele installaties op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch gebied. 

Naast het beoordelen, vaststellen en uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden ben je belast met het verrichten van instel-, afstel en uitlijningswerkzaamheden (incl. kalibreren van machines en installaties). Ook het geven van trainingen, instrueren en begeleiden van de huidige en nieuwe medewerkers maakt onderdeel uit van je werkzaamheden. 

Je adviseert en ondersteunt Technische Dienst en Production Engineers betreffende revisie, modificatie, preventies en afname van nieuwe en gebruikte installaties en bent inzetbaar als projectleider. Tevens monteer en demonteer je onderdelen van bovengenoemde machines welke je zo nodig pasklaar maakt, aanpast of laat vervaardigen. 

Tot slot beoordeel en inspecteer je productiemodellen binnen het gehele productiebedrijf, doe je voorstellen en realiseer je zo nodig kleine wijzigingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor een degelijke rapportage c.q. terugmelding van uitgevoerde werkzaamheden. 

 

lees meer

Eisenpakket Functie-eisen 
 
 •  Je hebt een afgeronde MBO-opleiding werktuigbouwkunde (niveau 4) met een MBO+ werk- en denkniveau en hebt ervaring als storingsmonteur van W-installaties (hydrauliek en pneumatiek).
 • Je bent analytisch en kunt zelfstandig werken.
 • Je bent tevens bereid tot het volgen van de benodigde specialistische opleidingen en hebt voldoende kennis van de Engelse en Duitse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie Heb jij affiniteit met automotive en ook zo enthousiast geworden over deze functie ?
Reageer dan vandaag nog door je cv te sturen naar [email protected] 
Beschrijving werkgever Trinamics is een succesvol bureau dat gespecialiseerd is in arbeidsvraagstukken en projectondersteuning voor MBO-, HBO-, WO- en PhD technici in de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Chemie en Software/ICT.

Dankzij onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij de juiste baan voor je vinden waar jouw talent tot zijn recht komt. Onze opdrachtgevers zijn klein tot zeer grote ondernemingen op nationaal- en internationaal niveau.

Vanuit Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen onderhouden wij met ruim 35 hoogopgeleide consultants contact met opdrachtgevers en technisch specialisten in voornamelijk Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Onderhoudsmonteur in Eindhoven
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Eindhoven