Vacature Software Engineer C++ en Qt - Eindhoven

Eindhoven

Trinamics
 • Trinamics Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Junior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Voor onze automotive klant in Eindhoven zijn we op zoek naar een elektro-optische ingenieur. Onze klant ontwikkelt sensor hardware en -softwareontwerp en nieuwe sensorfusieconcepten. Ze doen dit door echt realistische, op fysica gebaseerde simulaties te ontwikkelen.

Een goed doordacht ontwerp van sensor hardware en een nieuw sensorfusieconcept begint altijd met het ontwikkelen van een grondig begrip van hoe een front-end van een sensor op elkaar inwerkt en de informatie uit zijn omgeving waarneemt, en hoe de gekozen systeemcomponenten de perceptiekwaliteit beïnvloeden.

Om dit doel te bereiken, moeten specifieke simulatiemodellen worden gemaakt van alle componenten en van de fysieke interacties in de echte wereld. Helaas zijn er geen direct beschikbare modellen op de markt die we kunnen gebruiken: er zijn ofwel te eenvoudig, fysiek incorrect en bieden daarom niet het vereiste getrouwheidsniveau, of te gedetailleerd en behandelen daarom slechts een klein aspect in volledig detail van alle aspecten om worden overwogen en dit tegen zeer hoge rekenkosten. Dingen worden verder verergerd door het feit dat moderne sensoren veel IP-beschermde concepten bevatten die niet worden gedekt door in de handel verkrijgbare modellen, maar die wel invloed hebben op de output van een sensor.

Om de problemen op te lossen, neemt onze klant momenteel een team aan voor sensormodellering en simulatie. We zijn op zoek naar ingenieurs die simulatiemodellen van onze sensoren kunnen maken. Deze sensormodellen bestaan ​​uit een front-end (hardware), de fysica die te zien is in het medium en signaalverwerkingsalgoritmen op laag niveau. De huidige sensoren van onze klanten betreffen alleen elektro-optische componenten, maar we willen ook mensen uitnodigen met een achtergrond in RF-technologie.
Momenteel zijn we op zoek naar een ervaren Software Engineer die kan werken en het werk van onze klant kan implementeren en vertalen in C++.
 

lees meer

Eisenpakket
 • MSc. of PhD in elektrotechniek, natuurkunde, wiskunde of computertechniek;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Aantoonbare ervaring met C++;
 • Ervaring met nVIDIA OptiX, Qt5 en CUDA is een plus;
 • Je bent resultaatgericht, een teamspeler, hebt een hands-on instelling en bent continu gericht op verbetering;
 • Je bent zeer bedreven in gesproken en geschreven Engels;
 • U woont in Europa en bent bereid te verhuizen naar de regio Eindhoven.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Duits, Nederlands
Meer informatie Voor meer informatie en de voorwaarden, stuur je CV en je motivatie naar [email protected] en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
 
Beschrijving werkgever Trinamics is een succesvol bureau dat gespecialiseerd is in arbeidsvraagstukken en projectondersteuning voor MBO-, HBO-, WO- en PhD technici in de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Chemie en Software/ICT.

Dankzij onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij de juiste baan voor je vinden waar jouw talent tot zijn recht komt. Onze opdrachtgevers zijn klein tot zeer grote ondernemingen op nationaal- en internationaal niveau.

Vanuit Breda, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen onderhouden wij met ruim 35 hoogopgeleide consultants contact met opdrachtgevers en technisch specialisten in voornamelijk Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Eindhoven