user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Test Lead + veelzijdige functie + internationale omgeving!

in Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Om te beginnen; dit is echt een heel veelzijdige functie voor echte doorzetters! Je krijgt heel veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Binnen deze organisatie wordt er nog niet zoveel gedaan met betrekking tot software testing en het is aan jou om hier vorm aan te geven. Het schrijven van testplannen, het opstellen van teststrategieën, mastertestplannen opstellen, geautomatiseerd testen vorm geven; kortom het gehele testproces begeleiden! Daarnaast zul je klanten ondersteunen met hun testproces, junioren begeleiden en de directie adviseren over het test proces.

Je bent een echte aanpakker die graag de handen uit de mouw steekt en er vol voor gaat. Daarnaast vind je het leuk om junioren te begeleiden en te coachen, zodat zij volwaardige medioren worden.

lees meer

Eisenpakket

> Minimaal een HBO opleiding;
> Minimaal 2 jaar ervaring als test manager/test coördinator/test lead;
> Ervaring met geautomatiseerd testen;
> Kennis van Javascript;
> In het bezig van een TMap en/of ISTQB certificaat;
> Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
> Ervaring met het begeleiden van junioren.

lees meer

Beschrijving werkgever

De organisatie is met het hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerp en ontwikkeling van diverse logistieke systemen voor diverse bedrijven in Nederland. De organisatie kenmerkt zich als informeel en momenteel werken er op de vestiging in Rotterdam 20 personen.

Binnen de organisatie moet de software test afdeling nog vorm krijgen. De basis is er, maar jij zult hier verder een bijdrage aan gaan leveren. Je zult hier een belangrijke rol in gaan spelen en een voortouw in nemen. Je wordt de enige tester, maar hebt genoeg sparringspartners. Zo zijn er veel consultants, functioneel analisten, managers en de directie die jou ondersteunen.
 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40