user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Technisch Presales Consultant

Vacature Rotterdam

Groupe OPEN
  • Groupe OPEN
  • MBO / HBO / Universitair, 3 - 10 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Voor versterking van het Managed Services team zijn wij op zoek naar een technische présales consultant. In deze rol word je verantwoordelijk voor het schrijven van complexe offertes, vooral gericht op de Workspace & Infrastructure Solutions, Virtualisatie en complexe IT oplossingen. Gedreven en vol enthousiasme ga je samen met je collega’s van sales mee naar klanten om te fungeren als technische sparringpartner. Hierbij presenteer jij jezelf als professionele gesprekspartner waarbij je met de klant meedenkt en oplossingen aanbiedt. Je vertaalt de IT en Business uitdagingen van de klant naar de diensten en producten van Groupe OPEN, je werkt offertes uit en je verzorgt de follow-up samen met de Accountmanagers van onze afdeling sales. Verder creëer je mogelijkheden voor specialistische collega’s die de uiteindelijke implementatie voor hun rekening nemen. Daarnaast denk je mee over marketingacties om zodoende nog meer business te kunnen genereren. Je dient als klankbord en rapporteert aan de Manager Services.

lees meer

Eisenpakket Je beschikt mede over;

• minimaal een afgeronde HBO opleiding;
• minimaal over vijf jaar relevante werkervaring in een technische sales rol;
• zeer goede kennis van o.a. de oplossingen van Microsoft, Citrix, VMware, RES en Cloud;
• bij voorkeur Microsoft, Citrix, VMware, RES certificeringen;
• een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• flexibiliteit, doortastendheid, gedrevenheid en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

lees meer

Beschrijving werkgever Groupe OPEN Nederland is dé specialist op het gebied van het nieuwe werken en het veilig en altijd beschikbaar maken van data. Specifiek op het gebied van Bring Your Own, Mobile Device Management, Storage- en Datamanagement, Cloudcomputing en Virtualisatie biedt OPEN de oplossing. De IT specialisten van Groupe OPEN maken het verschil met hun kennis, focus op kwaliteit en passie voor het vak. Ontzorgen, samenwerken en transparantie zijn belangrijke uitgangspunten in de dienstverlening.

Voor meer informatie over onze organisatie: https://www.ictergezocht.nl/

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Salaris in overleg
Meer informatie Wij bieden

Vanzelfsprekend bieden we je een goed salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze bestaan o.a. uit:
• Een goed salaris
• Afgestemde bonusregeling
• 23 vakantiedagen (uit te breiden naar 27 dagen)
• Onkostenvergoeding(en)
• Een auto van de zaak of een naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding.

Bij Groupe OPEN geef je zelf inhoud aan je loopbaan en krijg je alle ruimte en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen Tevens organiseren wij regelmatig expertise bijeenkomsten.

lees meer

Contactpersoon Meuleman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT in omgeving Rotterdam
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Rotterdam