user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Software Tester te Gouda bij leuk bedrijf!

in Gouda

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Je komt te werken op een afdeling met vijf mensen. Het team is veelzijdig en heeft een leuke mix: jongere mensen, maar ook al wat oudere mensen. Het bedrijf heeft een duidelijke toekomstvisie: gereguleerd groeien met als doel een nog belangrijkere speler te worden op testing Nederland.

Als tester ben je vooral functioneel maar ook technisch bezig. Je analyseert de Microsoft .NET en Java software applicaties die gebouwd zijn op het web. Je werkzaamheden houden in het opspeuren van bugs, storingen, nieuwe features testen, communicatie naar de ontwikkelafdeling en documenteren van je bevindingen. Je schrijft testscenario's, testscripts, zet een traject op en gaat methodisch te werk. Je gaat verder ook bezig met performance testing (JMeter).

Het is handig als je TMAP gecertificeerd bent, maar dit is geen vereiste. Het huidige team is TMAP gecertificeerd en daar kan je veel van leren.

lees meer

Eisenpakket

- Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau;
- Je hebt bij voorkeur al enige ervaring opgedaan middels stages;
- Je weet wat termen zijn zoals TMAP, ISTQB, Agile/Scrum, FitNesse, Selenium, SoapUI;
- Je bent een echte troubleshooter, een bugoplosser, een solution specialist;
- Je bent bereid zowel functioneel als technisch te testen.

lees meer

Beschrijving werkgever

Je komt te werken in een leuk pand met een unieke vormgeving. Ik ben hier zelf geweest en kreeg er een vakantiegevoel van: leuk ingericht, veel zomerse kleuren en vooral vriendelijke mensen. Het groeiende team bestaat nu nog uit 12 mensen. Er zijn verschillende afdelingen opgezet met ieder hun specialisme. Het ontwikkelteam bestaat uit drie developers en twee testers. Dit zijn twee senior developers, één junior die nu net een jaar klaar is met zijn opleiding en twee medior testers.

Het bedrijf is bezig met voornamelijk software testing en daarnaast maken de ontwikkelaars nieuwe applicaties voor de klanten. Het ontwikkelteam krijgt de ruimte binnen de organisatie om met nieuw apparatuur te werken en de nieuwste ontwikkeltools.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40