user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Ervaren frontend developer telecommarkt

in Leidschendam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Ze werken op basis van Scrum, maar ze zijn geen standaard development team. Ze zoeken daarom ook niet het stereotype developer. Hard werken vinden ze belangrijk, maar als het tijd is voor de vrijdagmiddagborrel dan is het ook echt tijd voor wat ontspanning. Meer weten? Lees dan deze vacature!

Functie
Het multidisciplinaire team willen ze gaan uitbreiden met een ervaren Frontend Developer die toch zeker al vijf jaar ervaring op zak heeft. Het team is nog jong en kan de expertise van een goede developer goed gebruiken. Zo ben je ook al eens eerder de schakel geweest tussen design en de backend development.

Doorgroeien binnen het bedrijf wordt zeer zeker gestimuleerd. Of dat nu in de breedte of de diepte is maakt niet uit. Hierbij geldt net als bij het volgen van trainingen en cursussen dat het initiatief over het algemeen bij jezelf vandaan moet komen. Bij dit bedrijf zal je als medior/senior developer in eerste instantie geen leidinggevende taken vervullen, maar is jouw kennis en ervaring delen wel een belangrijk aspect. Jij werkt onder andere mee aan het doorontwikkelen van de nieuwe site en de daar bijbehorende applicaties. Je zal nieuwe features bouwen, A/B testen voorbereiden en waar nodig de frontend code vereenvoudigen en verbeteren.

Ze werken hier op basis van Scrum, maar ze zouden zichzelf niet omschrijven als een standaard development team. Zo wordt er niet nog middenin de nacht geprogrammeerd. En ondanks dat het team uit allemaal verschillende mensen bestaat, zijn ze toch vrijwel allemaal zeer sociaal aangelegd en pakken ze dus ook graag de vrijdagmiddagborrel mee!

Aanbod
 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Workstation naar keuze;
 • Dagelijks gezamenlijke lunch;
 • Jonge club collega's en een uitdagende werkomgeving!

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond;
 • Ongeveer 5 jaar ervaring als frontend developer;
 • Ervaring met: HTML, CSS, JavaScript, JQuery, Lodash, Illustrator of Sketch;
 • Backendsystemen brengen jou niet in de war;
 • Je hebt al eerder CSS animaties gemaakt;
 • Het is een pre als je bekend bent met SEO;
 • Ervaring met Angular of React is ook een pre;
 • Het plaatje zou helemaal compleet zijn als je ook nog eens eerder gewerkt hebt met testingtools als Capybara en/of PhantomJs!

lees meer

Beschrijving werkgever Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat zo'n zeventien jaar geleden door drie studenten is bedacht. Van studentenkamer als kantoor is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde naam in de telecommarkt met een kantoorpand in Leidschendam. De focus van dit bedrijf ligt bij het verkopen van mobiele telefoons en abonnementen, maar hier komt nog zoveel meer bij kijken dan je in eerste instantie zou bedenken. Vooral doordat ze ook nog eens een website hebben waarbij het voor de consument makkelijk is om deze producten te vergelijken.

We kunnen je natuurlijk vertellen dat de sfeer zeer informeel is op de werkvloer, maar een paar fun facts over je 120 toekomstige collega's helpen daar misschien wat meer bij. De meesten verbruiken hun MB's aan het luister van muziek op Spotify. Een zelfgebakken taart is de favoriete traktatie als een collega jarig is. Zo'n 44% leeft op koffie en het merendeel van de toekomstige collega's traint voor een Netflix-marathon. Teamuitjes worden nooit overgeslagen. Een BBQ met een DJ en de jaarlijkse kerstborrel zijn hier een voorbeeld van. In de jubileumjaren van het bedrijf wordt er nog eens uitgepakt met een reis met het hele bedrijf. In 2010 zijn ze op skivakantie geweest naar Solden en twee jaar geleden vertrokken ze voor een weekend naar Parijs.

Spreekt het bedrijf je aan en wil je meer weten over wat je zou doen als je hier als Frontend Developer komt werken? Lees hieronder verder voor meer informatie over de functie!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40