user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Unix Engineer

Vacature Diemen

Tele2
 • Tele2
 • HBO of hoger
 • 5 - 10 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Waarom deze baan een gamechanger voor je is
Omdat Tele2 nog verder gaat om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Bij Tele2 werken al een paar honderd mannen en vrouwen die iedere dag verder gaan om onze klanten de allerbeste en meest inspirerende klantbeleving te bezorgen. En daar zoeken we er dus meer van.

Wie we zoeken? Niet alleen mensen die iets goed kunnen. Bij Tele2 zoeken we mensen die meer kunnen. Een schitterend cv is meegenomen, maar wat we nodig hebben, zijn mensen die net als wij geloven dat het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. Kortom; met minder dan de aller-allerbesten geen genoegen.

Door gewoon jezelf te zijn....
Zal je als Unix Engineer verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van de wijze waarop de computersystemen binnen Tele2 worden beheerd. Het gaat daarbij om het invoeren van standaarden voor zowel beheer- als ondersteunende middelen welke bij moeten dragen tot het verlagen van de kosten/verhogen van de efficiëntie en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.

Met deze mensen ga je de uitdaging aan
Barrières houden mensen tegen en voorkomen dat mensen hun maximale ik kunnen zijn. Daarom is het onze missie om deze barrières te doorbreken in de telecomindustrie. Iedereen moet optimaal van een connected leven kunnen profiteren, toch? De afdeling Network regelt dit. Software changes, klantaansluitingen, hosting en security; wij hebben het onder controle. Kleine teams, professionals uit alle hoeken van de wereld en een challenger gehalte waar je u tegen zegt. Hoe anders kunnen wij rond de 1000 interne en miljoenen externe gebruikers helpen? Als we ergens impact maken, dan is het hier.

Een klein team van ongeveer 20 super leuke collega’s houdt zich bezig met e-mail, hosting, streaming en security services. Omdat we een klein team zijn met grote ambities proberen we zo veel mogelijk te automatiseren.

lees meer

Eisenpakket Waarom wij jou nodig hebben
 • Je doet wat elke Unix engineer doet, maar dan beter.. en in de Cloud.
 • Vanwege het werken binnen complexe IT projecten (migraties, integraties, verbetertrajecten).
 • Je kunt analyseren en oplossen van complexe technisch problemen.
 • Voor het opbouwen van en bewaken van kennis met betrekking tot de systemen die worden beheerd.
 • Voor het initiëren, definiëren, testen en documenteren van technische oplossingen, standaarden en designs op het gebied van de Unix IT infrastructuur.
 • Voor het zorgen van verbetering van de infrastructuur en de ondersteunende systemen. Dit vanaf de onderbouwing van de investeringsvoorstellen tot aan de uiteindelijke implementatie en borging binnen de afdeling.
 • Voor de verantwoordelijk van adequaat beheer van de omgeving.
 • Voor on-call diensten die deel uitmaken van je werkzaamheden.
Wij gaan stralen door jouw...
Positiviteit met oplossend vermogen, flexibiliteit, gedrevenheid en energie. Je bent een stevige persoonlijkheid die zowel zelfstandig als in een team goed functioneert. De open, niet hiërarchische en onconventionele cultuur van Tele2 spreekt je aan. Je bent bestand tegen een bij tijd en wijle behoorlijk hectische werkomgeving.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Veel kennis van Linux (Debian, Red Hat en/of afgeleiden).
 • Kennis van Database beheer (MySQL, PostgresQL)
 • Uitstekende kennis van DNS (Bind, Unbound), web services (Apache, Tomcat), system hardening, configuration management (Puppet), packaging, scripting (Bash, Perl, PHP of Python).
 • Gedegen netwerkkennis: TCP/IP, routering, tcpdump, loadbalancing
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen.
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse, Nijmeegse als de Engelse taal (in woord en geschrift).
 • Ervaring binnen de hosting branche is een pre (Odin OSA, Parallels Plesk).
 • Ervaring met Agile/Scrum is een pre.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Jij bent leuk. Mogen wij je houden?
Klik op de link en solliciteer op deze vacature. Dromen wachten om uit te komen!

Jij doet straks je best voor Tele2. Daar doen wij uiteraard graag iets voor terug!
Wij geloven in een connected life. Voor onze klanten en voor onze medewerkers. Jij maakt zelf je werkplek. Op kantoor? Gezellig! Thuis? Lap gelijk de ramen even. Hoe meer mensen, plaatsen en dingen met elkaar verbonden zijn, hoe meer waarde er wordt gecreëerd. Voor ons allemaal. Wat we verder voor je in petto hebben, zijn serieus grappige collega's, fikse kortingen op onze producten, vier dagen in de week sporten via de Tele2 Health Club en uiteraard een salaris, vakantiedagen en mooie bonussen. Nog niet genoeg? Kijk op onze website voor meer informatie.
Benieuwd naar de cultuur van Tele2? Volg ons elke seconde, iedere dag totdat je niet meer kan, via social media en ontdek hoe we de wereld zullen blijven uitdagen. Tenzij je tijd hebt voor een kop koffie bij ons op kantoor natuurlijk, de deur staat altijd voor je open. #WeAreTele2

Vooruit, nog een kort verhaaltje over ons
Tele2 is, al zeggen we het zelf, een fantastische plek om te werken. Wij zijn een gedreven organisatie en groeien nog steeds snel. Je krijgt bij ons volop de ruimte om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren. Naast de uitdaging in je werk word je ook begeleid in je persoonlijke ontwikkeling. Daarbij krijg je de kans om (internationaal) carrière te maken. Je collega's zijn de aller-allerbeste teamspelers die hard werken aan onze gezamenlijke missie: de aller-allerbeste telecomprovider te worden.

lees meer

Contactpersoon Caroline van Beurden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT in omgeving Diemen
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Diemen