user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Requirements engineer/Informatie analist

in Wageningen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Recent is mijn organisatie bezig gegaan met de ontwikkeling van een nieuwe softwarepakket. Jouw taak is om de juiste behoeftes bij klanten in kaart te brengen en dit te communiceren richting het ontwikkelteam. Dit dient als doel om de klant zo optimaal te kunnen bedienen in haar wensen en behoeftes bij de te gebruiken software.

Je komt te werken binnen een professioneel team van ontwikkelaars en analisten waarbij je veel eigen vrijheid krijgt om het te realiseren product naar een hoger plan te tillen. De standplaats voor deze functie is Wageningen. Sporadisch (3 a 4 keer per jaar) wordt er ook van je verwacht dat je het ontwikkelteam in Roemenië bezoekt.

lees meer

Eisenpakket - Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding met bij voorkeur richting IT
- Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als requirements engineer/informatie analist
- Je hebt kennis van UML, usecases en Agile omgevingen
- Kennis van software ontwikkelen is een pre
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Je bent analytisch en resultaatgericht

lees meer

Beschrijving werkgever Onze klant heeft sinds 3 jaar een verbeteringsslag gemaakt en dat is te zien en te merken in de applicaties. Niet alleen zitten er overal nieuwe slimmigheden in die het gebruikersgemak sterk verbeterd, ook is de look en feel van een totaal nieuwe orde. En nu is het de bedoeling om dit nog mooier, beter, slimmer en gebruiksvriendelijker te maken.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.800 p/m