user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Tester

in Veenendaal

sQout
  • sQout
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Beschrijving functie Deze organisatie is druk bezig om nieuwe software te ontwikkelen en kan daarbij heel goed een startende tester gebruiken. Je wordt een volwaardig lid van het team, want jouw inbreng wordt beslist op prijs gesteld. Verder is het je taak om documentatie te realiseren van de nieuwe software, maar ook van de huidige. Je gaat aan de slag in een relatief klein hecht team waar ´leren van en leren aan´ centraal staat.
Eisenpakket Je hebt recent een hbo-diploma behaald op het gebied van ICT of Informatica
Je hebt verstand van jQuery
Je bent stressbestendig, weet goed raad met deadlines en bent pragmatisch ingesteld 
Je kent de ins- en outs van portals en websites in .NET op een database van Oracle
Je hebt tussen de 1 en 2 jaar testervaring, liefst met SQL en met databases

lees meer

Beschrijving werkgever Dit bedrijf, gevestigd nabij Veenendaal, richt zich op de ontwikkeling van software die wordt gebruikt door de HR branche. Daarbij gaat het niet alleen om administratie en facturatie, maar er wordt veel meer service verleend. Trainingen, een seintje bij wijzigingen in cao´s, enzovoort. Het gaat om een totaalaanpak op hoog niveau. Een nieuwe kijk op IT, een wereld die in hoog tempo verandert. Daar wil dit bedrijf uiteraard in meegaan, maar er moet wel een solide technische ondergrond zijn. Een baken te midden van alle veranderingen. Typerend voor deze organisatie. Vernieuwing met behoud van wat goed is.

Er werken hier rond de vijftig bevlogen mensen die graag met jou willen samenwerken. Dat wil zeggen, als jij net zo leergierig en enthousiast bent als zij. Als je van resultaatgericht werken houdt, technische uitdagingen zoekt en jezelf graag verder wilt ontwikkelen in een prettige werksfeer, dan is dit dé plek voor jou.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.000 - € 5.000 p/m