user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Gedreven PHPer die bij projectbureau maatwerk levert

in Leiden

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Het ontwikkelteam bestaat uit 7 man, waarvan 4 PHP ontwikkelaars, een designer en een app developer. In dit team krijg je een zelfstandige rol waarbij je verantwoordelijk wordt voor het opleveren van je eigen deelprojecten.
De focus in de functie ligt op het ontwikkelen van backend koppelingen en het bouwen/beheren van MySQL databases. Uiteraard zit er ook een front end component in de functie, waarbij gebruik gemaakt wordt van het jQuery framework.
Voor de planning en uitvoering van projecten is er een projectmanager aanwezig die zorgt voor een goede structuur in projecten. Het is wel druk en hectisch in een groeiende organisatie zoals deze, maar daar word je dus als programmeur zoveel mogelijk buiten gehouden.

lees meer

Eisenpakket - Je bent een developer in hart en nieren, programmeren is jouw passie
- Je hebt minimaal 4 jaar professionele ervaring als PHP developer (OOP)
- Voor MySQL ben je niet bang en kent geen geheimen voor je
- Je bent zelfstandig en tegelijktijdig ook een team player
- Je bent vaardig met frameworks, bij voorkeur CodeIgniter

lees meer

Beschrijving werkgever Onze opdrachtgever is een informele platte organisatie, waarbij de software marktleidend is in hun segment.
Het betreft een jong bedrijf met focus op de online en mobile wereld, waarbij zowel consumenten als bedrijven betrokken zijn. Als bedrijf positioneren zij zichzelf als een fullservice internetbureau, waarbij zij een breed assortiment aan applicatiebouw aanbieden.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Gedreven PHPer die bij projectbureau maatwerk levert
Score: 8.0
Stemmen: 30

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Leiden