user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Interne .NET backend vacature O365 / D365 in hecht team

in Wageningen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Als .NET developer kom je te werken in een team van 5 andere .NET developers. Je gaat middels Scrum bouwen en onderhoud plegen aan de intern ontwikkelde applicatie(s). Het team is informeel en bestaat uit een senior developer, 2 medior .NET developers en een junior. Op de backend ligt het zwaartepunt maar soms komt er ook wat front endwerk bij kijken bij bijvoorbeeld de ontwikkeling van de dashboards.

Je krijgt als .NET ontwikkelaar een uitstekende werkplek met een goede computer en meerdere schermen, een laptop om thuis te kunnen werken, een smartphone die je ook privé mag gebruiken is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en certificeringen en heb je gedreven collega's om je heen die je elke dag weer inspireren. Voor ervaren developers met ambities richting software architect is hier ook zeker ruimte, de organisatie groeit enorm en er is meer dan voldoende ruimte voor ambitieuze collega's.

lees meer

Eisenpakket - Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt ervaring met C#.NET, MVC
- Je hebt kennis van HTML, CSS, SQL Server, Visual Studio
- Je bent communicatief prima onderlegd
- Pré indien je ervaring hebt met SharePoint of Dynamics CRM (O365/D365)

lees meer

Beschrijving werkgever Met een gemotiveerde groep van professionals is deze organisatie in staat om diverse Microsoft projecten uit te voeren voor een grote groep klanten. Door het aanbieden van standaardpakketten aangevuld met maatwerk oplossingen in plaats van complete maatwerktrajecten onderscheid deze organisatie zich van vele anderen. Deze gegronde manier van werken bespaart organisaties veel kosten en kopzorgen en zorgt ervoor dat de klantenkring steeds verder wordt uitgebreid.

De organisatie telt nu ca. 40 medewerkers waarvan een aantal ontwikkelaars en een groot aantal functionele consultants. Er heerst een informele sfeer op de afdeling en een grapje wordt hier zeker gewaardeerd. De organisatie is gesitueerd in omgeving Wageningen en haar klanten zijn veelal gevestigd in midden Nederland. Doordat de pakketten standaard zijn ingericht is de looptijd van projecten dynamisch en is er altijd een diversiteit aan projecten.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg