user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Informatie (Project) Manager

in De Lier

Dümmen Orange
  • Dümmen Orange
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 38 uur p/w
Beschrijving functie Dümmen Orange is een internationaal toonaangevend veredelingsbedrijf gefocust op snijbloemen, bollen, tropisch planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze ICT afdeling in De Lier zoeken wij een Informatie (Project) Manager.

Weet jij op pragmatische wijze de informatiebehoefte van onze business te vertalen naar digitale oplossingen? Vind je het leuk om te werken in een continu veranderende organisatie waarin jij verandertrajecten stuurt? Lees dan verder!

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. De afdeling ICT/Informatiemanagement realiseert de inbedding van nieuwe bedrijven in het proces- en applicatielandschap en andere ontwikkelingen op basis van onze bedrijfsambities. Het applicatiebeheer is grotendeels uitbesteed, maar de inhoudelijke inrichting, regie en change management valt onder de verantwoordelijkheid van de Business Analisten.

Binnen dit team zoeken we een senior analist en manager die projecten zowel inhoudelijk als vanuit het verandercomponent (met name eigenaarschap) kan aansturen.

Je start in de rol van Informatie (Project) Manager, met de uitdaging om de master data structuur en organisatie binnen zowel de business als IT in te richten. Voor het eerste halfjaar betreft dit het inrichten van een reeds geselecteerd nieuw productinformatiesysteem, inclusief (business) accordeerproces. Naast toolinrichting zit de complexiteit in de hoeveelheid producten (6000+), vele informatie eigenaren en relatie naar andere systemen (datamigratie en single point of truth).

Kernwoorden voor het succesvol invullen van deze rol zijn proactief en zelfredzaam, no-nonsense, inhoudelijk deskundig en communicatief. Daarbij senior in zowel sensitiviteit als overwicht om een duidelijke richting in te zetten en (business) betrokkenen te overtuigen van een bepaalde richting/keuze.

lees meer

Eisenpakket • Een afgeronde relevante HBO en/of WO opleiding;
• 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
• Bewezen ervaring in projectmanagement en transities;
• Bewezen ervaring in impactanalyses en ontwerp (functioneel, applicatie en data);
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een pre;
• Het vermogen om meerdere belangen samen te brengen tot 1 oplossingsrichting;
• Ervaring in master data ontwikkeling is een pre;
• Ervaring in de industriële of logistieke sector, bij voorkeur Agribusiness, is een pre.

lees meer

Beschrijving werkgever Dümmen Orange is wereldwijd toonaangevend op het gebied van veredeling en de ontwikkeling van bloemen en planten. Onze jaaromzet bedraagt ongeveer 360 miljoen euro. We tellen meer dan 7.700 medewerkers. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties. De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Informatie (Project) Manager
Score: 7.4
Stemmen: 51

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. De Lier