user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Fulltime Technisch ICT Consultant te Hillegom

in Hillegom

DUVAK Automatisering B.V.
 • DUVAK Automatisering B.V.
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Ben jij een ervaren Technisch ICT Consultant? Wij zoeken nieuwe collega’s binnen ons team van Consultants!
Bij DUVAK word je onderdeel van een geweldig team van professionals. Binnen DUVAK is volop ruimte voor innovatie en nieuwe ideeën. Sterker nog; dit juichen wij alleen maar toe. Je werkt mee aan projecten voor geweldige opdrachtgevers en doet dat met veel plezier! Bij DUVAK geloven wij in binding. Je bent een echte collega en samen maken wij het verschil. Je werkt in kleine teams met een enorm hoge betrokkenheid en zorgt samen voor mooie resultaten. Naast je werk bij de klant organiseer je interne informatiesessies en workshops, waarin je samen met je collega’s kennis deelt en producten ontwikkelt!

Wat je gaat doen:
Het doel van deze functie is het fungeren als specialist voor het technische ontwerp van de IT Infrastructuur van de klanten van DUVAK Automatisering B.V. en het signaleren van kansen vanuit advies trajecten bij klanten. Je bent hier dan eindverantwoordelijk voor de infrastructuur en technische beschikbaarheid en kwaliteit van de DUVAK klanten. Hierbij heb je als Technisch ICT Consultant een tactische, coördinerende en operationele verantwoordelijkheid, operationeel beheer wordt door anderen uitgevoerd. Je analyseert en adviseert over de kwaliteit van de bestaande omgeving en komt met technische voorstellen zodat de afgesproken service levels nog beter of kosten efficiënter kunnen worden gerealiseerd.
Je biedt ondersteuning en advies bij nieuwe klanten, denkt mee in te realiseren technische oplossingen en assisteert DUVAK Sales bij het uitbrengen van een offerte. Alle uit te brengen offertes dienen vooraf door jou als Technisch ICT Consultant te worden goedgekeurd op technische haalbaarheid. Verder zorg je voor het ontwerp op omvangrijke projecten, technische implementatie van de infrastructuren en bewaakt / beoordeelt op diverse projecten de voortgang van projecten en of de te realiseren kwaliteit geborgd is. Tot slot ben je ook betrokken bij de technische Sales trajecten van DUVAK.

Overige taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.:
 • Verzorgen van adviestrajecten door site surveys & audits bij klanten of prospects van DUVAK;
 • Het opstellen van IT architectuurplaten en migratieplannen (datacenter, netwerk, storage, virtualisatie, werkplekken, disaster recovery, monitoring, backup);
 • Schrijven van functioneel- en technisch ontwerpen en project documentatie;
 • Opstellen van een IT-roadmap voor toekomstige IT-infrastructuur en IT-organisaties;
 • Opstellen van Majority plannen;
 • Uitvoeren Health Checks;
 • Uitvoeren Assessments op gebied van Cloud readiness, storage, virtualisatie, server based computing en BYO principes;
 • Opstellen van Programma van Eisen en Wensen;
 • Uitvoeren van (complexe) en vooral uitdagende migratie- en implementatietrajecten;
 • Analyseren en oplossen van complexe incidenten en problems;
 • Inhoudelijke ondersteuning en advisering bij Sales trajecten;
 • Ontwikkelen en borgen van de benodigde kennis en competenties;
 • Uitbouwen van het dienstenportfolio met nieuwe proposities en oplossingen;
 • Onderhouden van contacten en relaties met relevante technologie partners;
 • Het stimuleren en enthousiasmeren van collegae voor het opdoen en delen kennis binnen de diensten van DUVAK;
 • Geven van technisch inhoudelijke workshops aan klanten en collega’s;
 • Het signaleren van kansen vanuit advies trajecten bij klanten;
 • Kwaliteitsbewaking.
Met welke systemen / programma’s je zult werken:
Windows Server- en applicatie virtualisatie & platformen, Active Directory, Exchange en Lync, Hyper-V, Microsoft System Center Suite (in het bijzonder SCVMM), PowerShell, Veeam, Office 365, Windows Intune, Windows Azure Pack en Windows Azure, SharePoint, StoreVirtual, Compellent, 3PAR, WatchtGuard, Juniper

lees meer

Eisenpakket Jij bent:
Een representatieve, innovatieve, communicatieve Technisch ICT Consultant met 8+ jaar technische werkervaring. In deze uitdagende functie ga je veel zelfstandig aan de slag om projecten van A tot Z uit te voeren. Om dit succesvol te kunnen doen denken wij dat je onderstaande kennis/ vaardigheden nodig hebt:
 • MBO diploma en HBO of Universitair werk en denkniveau;
 • Je hebt kennis en ervaring met bovenstaande systemen en programma’s
 • Je bent in het bezit van de (actieve) certificaten MCSE Server Infrastructure, MCSE Private Cloud en ITIL en kennis van agile ontwikkelmethoden en ervaring met Scrum;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je bent in het in bezit van een geldig rijbewijs B;

lees meer

Beschrijving werkgever IT MUST WORK!

DUVAK Automatisering houdt zich sinds 1987 bezig met het ontwerpen, implementeren, migreren, en beheren van ICT infrastructuren. De organisatie is wendbaar en flexibel en kenmerkt zich door een sterke teamgeest. De kracht van DUVAK Automatisering is kennis en persoonlijke betrokkenheid. DUVAK Automatisering hecht veel belang aan innovatie waarmee een meerwaarde in ICT wordt geboden.

Met ruim 80 professionals zorgen wij ervoor dat organisaties altijd, overal en op een veilige wijze toegang krijgen tot hun werkplekken, informatie en applicaties. Met onze dienstverlening creëren wij toegevoegde waarde naar onze klanten, zodat zij kunnen vertrouwen op een zorgenvrije ICT voorziening. Dit realiseren wij door de lat altijd net iets hoger te leggen dan de norm. Zo verdiepen wij ons niet alleen in de techniek, maar juist ook in de doelstellingen van onze klanten. Binnen DUVAK hechten wij veel waarde aan samenwerking, open communicatie en heldere afspraken. Basisprincipes die tot succes leiden!

Binnen onze outsourcing divisie verzorgen wij werving & selectie trajecten alsmede korte/lange termijn detacheringprojecten. Denk hierbij aan onder andere de inzet van supportdesk medewerkers, werkplekbeheerders, systeembeheerders en project consultants.

DUVAK is technologie en licentiepartner van o.a. HP, Dell, Microsoft, VMware, Citrix, Veeam, Symantec en Watchguard.

Onze dienstverlening:
✓Ontwerp, installatie, migratie en beheer ICT infrastructuren
✓Online Services
✓Cloud Computing (Public en Private - IaaS, SaaS, Office 365)
✓Twee geografische en redundante Datacenters (Equinix-Telecity AM5 en AM6)
✓Networking & Security
✓Back-up en Replicatie (Business Continuity)
✓Virtualisatie & Storage
✓System Management
✓Managed Services
✓LicenseDesk & Beheer
✓Software Asset Management
✓Recruitment, Detachering en Werving & Selectie

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Fulltime Technisch ICT Consultant te Hillegom
Score: 7.1
Stemmen: 19

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Hillegom