user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Java Developer (40 uur)

in Tilburg

Transsmart
  • Transsmart
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Transsmart in Tilburg zoekt een Java Developer die binnen een team van professionals wil meebouwen aan een platform dat dagelijks voor miljoenen transacties garant staat. Help jij mee onze groeiambities waar te maken?

Jouw werkzaamheden
Door onze systemen gaat heel veel data. Wij verwerken dagelijks miljoenen transacties en behoren daarmee tot de top spelers in de Europese markt, voor het verwerken van webshoptransacties. Dit vraag een extreem robuust en stabiel systeem. Wil jij jezelf inzetten om deze big data secuur te verwerken, waardoor onze klanten nog beter worden met hun webshop? Wil jij regelmatig een traject van vernieuwend concept tot innovatieve oplossing ingaan?

Als ontwikkelaar maak je deel uit het van het team dat de centrale SaaS-applicaties ontwerpt, bouwt en onderhoudt. Je ontwikkelt op basis van functionele specificaties, met inachtneming van bestaande systemen, ontwerptechnieken en (architectuur)richtlijnen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de systeem-, integratie- en acceptatietesten en signaleer je tijdig mogelijke problemen van technische of organisatorische aard. Heb je interesse voor infrastructuur? Ook daar kunnen we je zijdelings de gepaste uitdagingen in aanbieden.

lees meer

Eisenpakket Wij zoeken een collega die het allereerst leuk vindt om zich te bewegen binnen een dynamisch IT-team. Het IT-team bouwt de Transsmart producten welke waarde toevoegen voor groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven.

Bij voorkeur heb je een HBO-opleiding afgerond op gebied van informatica. Je hebt enkele jaren werkervaring als Java developer. Je bent vertrouwd met J2EE, webservices en ervaring met Linux omgeving is een pré. Verder ben je bekend met de Agile projectaanpak, je bent analytisch, communiceert makkelijk en gaat steeds voor de beste oplossing. Kennis van de Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling is een must. Een gezonde portie doorzettingsvermogen wordt gewenst. We zorgen voor een werkomgeving waarin je verder kunt leren en doorgroeien.

lees meer

Beschrijving werkgever Transsmart (https://www.ictergezocht.nl/) bouwt innovatieve verzendsoftware die meer dan 50 webshops, ERP- en WMS-systemen verbindt met meer dan 300 vervoerders wereldwijd. Met ‘out of the box’ oplossingen voorzien de logistieke experts van Transsmart hun MKB-klanten in binnen- en buitenland van oplossingen die hen helpt het verzendproces transparanter, goedkoper en efficiënter te maken.

Hoe doen we dit? Door te zorgen dat we er voor onze klanten zijn. Al vanaf het begin.
• Bij de webshop check-out zorgen we voor een betere conversie. Onze tools geven alle bezorg- en afhaalopties helder en overzichtelijker weer.
• Het orderpicken gebeurt gestructureerd in het eigen systeem. Met onze volledig in het ERP-, WMS- of webshopsysteem geïntegreerde verzendsoftware worden alle verzendmethodes naadloos gekoppeld.
• Bij de orderafhandeling regelen we het gehele verzendproces inclusief transportboeking en labelprint.
• De zending is volledig te volgen via Track & Trace. Onze klant en de consument worden tijdens en na de levering voorzien van de noodzakelijke updates.

Omdat we transparantie, efficiëntie en kostenbesparingen kunnen realiseren voor onze klanten groeien we op dit moment erg hard, zowel in onze dienstverlening als in het aantal klanten. Om die groei te ondersteunen zijn we per direct op zoek naar een Java Developer.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg