user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature PHP/Python/Django developer gezocht voor webbureau Alkmaar

in Alkmaar

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Je komt te werken in een creatief team dat op de hoogte is van de nieuwste technieken. Omdat zij continue willen blijven verbeteren is nu de overgang van PHP naar Phyton/Django in gang gezet. Het gaat hier om een nieuw project waarmee zij willen kijken of dit interessant is. Andere projecten worden nog wel in PHP gedaan. Zeer interessant dus als jij PHP beheerst en daarnaast wilt vernieuwen of bijleren, zonder daarvoor uren in de boeken te zitten! 

Het is mogelijk om een deel van je tijd vanuit huis te werken. Dus ook voor studenten met veel kennis en ervaring kan dit een ideale bijbaan zijn.

lees meer

Eisenpakket - Minimaal HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 2 jaar ervaring met PHP, HTML5, CSS, MySQL, jQuery en Javascript;
- Ruime kennis en ervaring met XML, AJAX, JSON;
- Kennis of ervaring met Magento of WordPress is een pre;
- Kennis of ervaring met Phyton/Django is fijn maar kan ook intern bijgeleerd worden;
- Een enthousiaste persoonlijkheid;
- Je bent betrokken en denkt graag mee;
- Je bent creatief en leergierig;
- Je kunt zelfstandig werken maar ook in een team.

lees meer

Beschrijving werkgever Wil jij werken in een monumentaal pand met uitzicht op één van de vele grachtjes van Alkmaar? Ben jij een allround developer die zijn/haar kennis alleen nog maar meer wil verbreden door te werken aan complexe software en applicaties? Dan kan dit zomaar dé vacature zijn voor jou!

Het betreft een informeel internet bureau gevestigd op een mooie locatie in Alkmaar. Zij werken momenteel met zijn achten en zoeken versterking. Het bedrijf is goed bereikbaar met de auto, indien je in de buurt woont kun je natuurlijk ook op de fiets komen! Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt zowel offline als online media. Gezien de tijd waarin we leven is vooral de bouw van websites, apps en webshops in trek. Daarbij ligt de focus op maatwerk en dan met name op usability. Hierdoor zijn zij erg in trek bij diverse partijen. Voor hen ligt de uitdaging bij het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Klanten van hen zijn bijvoorbeeld KPN, Radio 538 en Vodafone. Vanwege de jonge, frisse vibe die in het bedrijf hangt zou een starter met ervaring goed in het plaatje passen.

Ben jij degene die een voortvarende start wilt maken? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.800 p/m