user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Software testen in zowel het binnen- als buitenland?

in Den Haag

Software TesterMedior Software TesterSoftware Tester Den Haag
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie

Lijkt het jou leuk om bij grote bedrijven in het land te werken en je test kennis hier in te zetten? Maar wil je ook heel veel kennis en ervaring op doen? Dan is dit een buitenkans voor jou!

Je zult niet alleen bij grote bedrijven in het land komen te werken. Maar er bestaat ook een kans, dat jij als software tester, jouw kennis en ervaringen, mag toepassen op te gekke projecten in het buitenland. Er zijn namelijk plannen om in het buitenland actief te worden.

Eisenpakket

> HBO / WO werk- en denkniveau;
> Kennis van geautomatiseerd testen;
> Minimaal 3 jaar testervaring;
> Goede beheersing van de Nederlandse taal;
> Communicatief en proactief vaardig;
> In het bezit van een rijbewijs.

lees meer

Beschrijving werkgever

Deze organisatie is gespecialiseerd in het testen van software en informatiesystemen. Zij vinden het belangrijk dat de realisatie van software zo effectief mogelijk verloopt en de elektronische informatievoorzieningen zo optimaal functioneert. Zij voeren dit uit voor overheidsinstellingen en middelgrote tot grote ondernemingen op het gebied van zakelijke dienstverlening.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Software testen in zowel het binnen- als buitenland?
Score: 7.9
Stemmen: 47

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Den Haag