user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Gezocht: BI Specialist (Thuiswerken mogelijk+bonusregeling)!

Vacature Haarlem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als specialist ben je verantwoordelijk voor het hele BI proces: genereren, implementeren en beheren van oplossingen. Dit doe je door middel van datawarehousing, analyses, rapportages, dashboards en scorecards. MS SQL, SSIS, Oracle Database, Crystal Reports en IBM Cognos zijn tools waar je mee overweg kunt. Daarbij is het belangrijk dat je behoefte hebt aan vernieuwing in technische oplossingen om de continuïteit van de organisatie te waarborgen. Je tilt de dataontsluiting naar een hoger niveau en adviseert je manager waarom het maken van bepaalde keuzes efficiënt zal zijn.

lees meer

Eisenpakket Wat er gevraagd wordt:
– Je hebt een gerichte HBO of WO studie;
– Je hebt kennis/ervaring met SSIS, MS SQL (2008 of hoger), Oracle Database, Crystal Reports, IBM Cognos.
– Je bent ervaren in het uitvoeren van informatieanalyses en weet dit te vertalen naar een ontwerp;
– Je hebt overtuigingskracht en bent oplossingsgericht;
– Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend.

lees meer

Beschrijving werkgever Deze organisatie is een grote speler in de mobiliteit wereld. Op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek en innovatie staat deze organisatie vooraan, hier hebben ze in het verleden ook prijzen voor gewonnen. Ze zijn vertegenwoordigd in meer dan 43 landen en hebben wereldwijd 5.000 werknemers. De vestigingen in Nederland tellen samen 170 werknemers en het is een open, platte organisatie met korte communicatielijnen. Binnen de IT afdeling is de verantwoordelijkheid van elk individueel lid groot. De IT-afdeling bestaat uit 3 teams die nauw met elkaar samenwerken. Samen wordt gezorgd voor groene lampjes op alle apparatuur, dat alles veilig en altijd beschikbaar blijft en dat applicaties gebouwd worden die er echt toe doen. Ze zijn op zoek naar iemand die slim nadenkt over de toekomst en deze visie weet over te brengen op de business. 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.
Contactpersoon Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT in omgeving Haarlem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Haarlem