Vacature Mobile Developer voor de beste opdrachtgevers uit Nederland!

Vacature Oosterbeek

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Bij deze organisatie ga je aan de slag met het ontwikkelen van hele toffe apps voor grote evenementen of organisaties. Je krijgt echt uitdagende opdrachten, waar je creatief aan de slag mag gaan en veel zelfstandigheid krijgt. Je werkt samen met je collega Developers, die zowel kennis van iOS als Android hebben. Jij versterkt hen met jouw kennis van zowel iOS als Android, of met diepgaande kennis van 1 van beide. Daarnaast werk je samen met UI/UX'ers, zodat jouw creativiteit tot een fantastisch mooie en goed werkende app wordt gevormd met een gebruikservaring waar je ú tegen zegt.
Je bent betrokken bij het hele proces van het ontwikkelen van de app. Jouw creatieve brein geeft input voor de totstandkoming van de app, vervolgens ga je natuurlijk aan de slag om je idee tot een concept te vormen. Daarna ga je het maken, testen en eventueel aanpassen, zodat het uiteindelijk live kan gaan en de verwachtingen van de eindgebruikers kan overtreffen!

lees meer

Eisenpakket -HBO werk-/denkniveau;
-Aantoonbare ervaring met iOS en/of Android en programmeertalen;
-Beheersing van Windows is helemaal mooi meegenomen;
-Je hebt ervaring met HMTL, CSS en Javascript.
Beschrijving werkgever Hier kom je te werken bij een organisatie die geen hiërarchie kent. Je gaat samen met jouw collega's in kleine teams aan de slag aan verschillende projecten. Deze organisatie biedt hulp op verschillende projecten, allemaal op aanvraag van de klant. Ze hebben een diversiteit aan klanten, waarvan veel grote en bekende namen. Je gaat samen met je klant kijken wat zij nou precies nodig hebben, soms is dat een aanpassing in een huidige applicatie, soms is dat het maken van een hele nieuwe app met vele functionaliteiten. 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Oosterbeek Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Oosterbeek