Vacature Junior Servicedeskmedewerker

in Rotterdam

Servicedesk Medewerker
Normec AquaServa
 • Normec AquaServa
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Maak kennis met ... Normec AquaServa!
Normec AquaServa laat zich het best omschrijven door de drie K's: Kennis, Kunde en Kwaliteit. Met onze roots in de waterbranche, zijn wij specialist op het gebied van waterveiligheid, Legionellaproblematiek en (drinkwater)installaties. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en zoeken steeds naar de beste oplossingen voor uiteenlopende waterbeheersvraagstukken van onze klanten.

Jouw werkdag
Tussen 8.00 en 9.00 kom je op kantoor. Eén van je collega’s ziet je al aankomen en heeft een kop koffie van versgemalen bonen voor je neergezet. Jullie werken veel samen, omdat jullie gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het beheer van interne- en klantsystemen. Jij kunt veel leren van jouw ervaren collega’s en andersom kom jij met nieuwe ideeën, waar je collega’s van leren. Vandaag ga je verder met het schrijven van een handleiding van ons nieuwe gebouwsysteem. Tussendoor belt een van onze monteurs die op locatie niet verder kan doordat zijn tablet kuren heeft. Je schakelt snel en onderzoekt het probleem en dat los je in een handomdraai op. Inmiddels is het tijd voor lunch. Je eet met het team en gaat daarna nog een stuk wandelen. ’s Middags ga je verder met het aanmaken van logboeken in het gebouwdossier. Later op de middag maak je nog een nieuwe werkplek gereed voor een nieuwe collega die morgen begint. Met een voldaan gevoel sluit je af en ga je naar huis.

Wat je gaat doen
Je taken als junior servicemedewerker bestaan uit applicatiebeheer, systeembeheer en netwerkbeheer. Dat doe je voor onze interne kantooromgeving, maar ook voor onze klanten. Je analyseert en behandelt incidenten, gebruikersvragen en serviceverzoeken. Indien nodig, zet je deze uit bij onze externe systeembeheerder. Naast je dagelijkse beheertaken houd je je bezig met het documenteren en het testen van nieuw opgeleverde interne systemen. Je bent met je collega’s continu bezig om te bedenken hoe jullie processen kunnen verbeteren.

lees meer

Eisenpakket Waar hebben wij behoefte aan?
Wij staan open voor zowel een startende als meer ervaren collega. We begrijpen dat je wellicht niet met alle genoemde punten ervaring hebt. Daarom vinden wij persoonlijkheid en ambitie belangrijker dan je CV. Met onderstaande punten willen we je graag een idee geven.
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding ICT/ IT;
 • Kennis van geautomatiseerde systemen en mobile devices;
 • Ervaring met Office 365, Windows 10, Windows Server;
 • Je hebt basiskennis van mailsystemen, bijvoorbeeld Exchange;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Natuurlijk ben je analytisch, communicatief strek, klantgericht en kun je goed prioriteiten stellen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Junior Servicedeskmedewerker
Score: 7.0
Stemmen: 32

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rotterdam