Vacature IT operationscenter engineer

in Arnhem

Engineer
CCV Nederland
 • CCV Nederland
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie IT operationscenter engineer
Jij ondersteunt 24/7 betrouwbaar betalingsverkeer

Dagelijks betalen miljoenen mensen hun aankoop met hun bankpas of online. Deze consumenten verwachten in alle gevallen een naadloze betaling, snel en correct. En dat is nou precies waar de Operationscenter engineers zich binnen CCV 24/7 sterk voor maken. We make payment happen...Jij straks ook?

We brengen je verder
Samen met je collega’s los je (complexe) incidenten op die te maken hebben met het betalingsverkeer. Denk hierbij aan een grote pinstoring tijdens een concert of een netwerkverstoring waardoor een klant van CCV geen betaling ontvangt. Het is jouw rol om de collega’s binnen CCV, door persoonlijk en soms ook telefonisch contact, te ondersteunen bij het herstellen van de dienstverlening. Samen met het team werk je aan incident en problem management. Je houdt je bezig met monitoring en signalering en volgt de alerts en incidenten die hieruit voortkomen zelf op. Ook onderzoek je terugkerende incidenten met als doel om herhaling te voorkomen. Omdat je deels zelf de documentatie en periodieke rapportages opstelt, ontwikkel jij je bij ons tot een IT professional.

Het Operationscenter binnen CCV is in opbouw. Je begint bij ons in een 2-ploegendienst en gaat later dit jaar over naar een 5-ploegendienst. Je werkt dan in tweetallen per ploeg met als ritme: 6 dagen werken, 4 dagen vrij. Je krijgt een contract voor 40 uur. Feitelijk word je voor gemiddeld 33,6 uur per week ingeroosterd. Daarnaast ontvang je op basis van het rooster een toeslag voor het werken op ongebruikelijke tijdstippen.

lees meer

Eisenpakket Jouw profiel
Je bent proactief, communicatief vaardig en weet de juiste prioriteiten te stellen. Voor je interne klanten, voor CCV en voor jezelf. Je bent gedreven, kan goed samenwerken en hebt technisch inzicht. Je voelt je goed in een dynamische omgeving waar niet alle werkzaamheden te voorspellen zijn.

Wat je meeneemt:
 • een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of 4, liefst richting IT beheer
 • minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (geen kantoorautomatisering)
 • beschikking over eigen vervoer en/of mogelijkheid om gedurende de 24/7 diensten naar kantoor te komen
 • ervaring met ITIL of de wil om het te leren en je hiervoor te certificeren
 • interesse in Linux, Unix en Windows en niet geheel onbelangrijk: de techniek achter het betalingsverkeer!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
IT operationscenter engineer
Score: 9.9
Stemmen: 35

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Arnhem