Vacature Servicedesk medewerker met commercieel inzicht regio Den Haag - Rijswijk (ZH)

in Rijswijk (ZH)

OIS
 • OIS
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Beschrijving functie Zit service bij jou in hart en nieren én heb je affiniteit met IT? Wij zoeken een servicedesk medewerker voor ons softwarelabel Ecmanage, die eventueel de ambitie heeft om door te groeien tot functioneel applicatiebeheerder.

Jouw werkdag
Goedemorgen, het is 9 uur en je komt mooi op tijd aan op kantoor. Je bereid je alvast voor op de afspraak van vanmiddag. Jouw sales collega heeft vorige maand een nieuwe klant binnengehaald en jij bent daarna verantwoordelijk voor het verzorgen van een introductietraining. Tijdens je voorbereiding word je gebeld door een klant die je al langer kent. Zij hebben een vraag over een koppeling in het systeem. Omdat jij de software inmiddels goed kent, weet je de klant verder te helpen. Het is inmiddels lunchtijd. Je eet gezellig samen met collega’s een verzorgde lunch en je maakt nog even een wandeling buiten. ’s Middags bel je met een aantal oude bekende klanten. Je vraagt pro-actief hoe het product bevalt en of je hen nog ergens bij kunt helpen. Naast je technische uitleg, spot je kansen voor upselling. Indien nodig, schakel je door naar je collega's van development. Halverwege de middag rijd je naar je afspraak toe om de training te geven. Dat is altijd een uitdaging, omdat niet elke klant even technisch is aangelegd. Je probeert de applicatie zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. De klant is enthousiast om van start te gaan met het product en is blij met jouw uitleg. Je benadrukt dat de klant jou altijd mag bellen als ze na de training toch nog ergens tegenaan lopen. Met een voldaan gevoel ga je naar huis, je hebt weer een hoop klanten blij gemaakt vandaag!

Wat je gaat doen
Als servicedeskmedewerker voor Ecmanage ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je neemt meldingen aan die per telefoon of e-mail binnenkomen, registreert deze en lost ze zo goed mogelijk op. Dat doe je zowel in het Nederlands als in het Engels, omdat Ecmanage internationaal actief is. Je wacht niet af tot de meldingen binnenkomen, maar bent pro-actief bezig en signaleert, verhelpt en meldt eventuele storingen en incidenten tijdig. Bovendien ben jij de link tussen sales, development en de servicedesk. Je geeft nieuwe klanten een introductietraining en je coördineert een aantal werkstudenten die voorbereidende werkzaamheden doen.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Om succesvol aan de slag te kunnen in ons team, vinden wij het fijn als jij je kunt vinden in onderstaande punten. Wij vinden persoonlijkheid en ambitie belangrijker dan hoeveelheid werkervaring en kennis. Daarom is bij ons zowel een startende als ervaren servicedesk collega welkom.
Voor het realiseren van groei zoeken wij iemand die:
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt bij voorkeur ongeveer een jaar werkervaring in een commerciële functie;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met ICT;
 • Je bent in staat om snel te leren.

lees meer

Beschrijving werkgever Ecmanage is een dienstverlener voor automatiseringsoplossingen rondom bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. We werken samen met OIS, een softwarebedrijf dat sterk is in het automatiseren van bedrijfsprocessen en het integreren van systemen. Ecmanage heeft momenteel zo’n 70 klanten internationaal met duizenden gebruikers en is marktleider. Het Ecmanage team bestaat uit 6 collega’s, waarbij we af en toe ondersteuning inzetten van het OIS team.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Werkweek vanaf 32 uur is bespreekbaar.
Servicedesk medewerker met commercieel inzicht regio Den Haag
Score: 7.4
Stemmen: 30

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rijswijk (ZH)