Vacature Uitdaging voor Java ontwikkelaar!

Vacature Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als Java developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van complexe webapplicaties. De ontwikkeling vindt zowel inhouse- als op klantlocatie plaats waardoor er van je wordt verwacht dat je reisbereid bent. Specifieke branche kennis is niet vereist omdat er aan verschillende applicaties wordt gebouwd. Veel belangrijker in deze functie is dat je als developer goed uit de voeten kunt met Java.

De doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig. Wanneer je jezelf waarmaakt als developer kun je doorgroeien in senioriteit, naar een teamlead of architectrol, als consultant aan de slag, of zelfs een nieuwe vestiging gaan leiden.

lees meer

Eisenpakket -  HBO/WO opleiding (IT gerelateerd)
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
- Je hebt kennis en ervaring met Java, Spring, Hibernate
- Je hebt kennis van technieken en methoden als OO, RUP, UML, Agile
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
 

lees meer

Beschrijving werkgever Deze organisatie bestaat uit een aantal ondernemingen die elkaar versterken op technologisch vlak. De organisatie is momenteel 80 man sterk en richt zich o.a. op Java development. Voor diverse opdrachtgevers worden er hele mooie en slimme applicaties gemaakt en ze maken hierbij steeds gebruik vernieuwende technologie. De werkzaamheden vinden zowel inhouse als op klantlocatie plaats.De organisatie is te typeren als “down to earth” en kent een informele werksfeer. Er wordt zowel intern als op klant locatie gewerkt (50/50) waarbij de projecten veelal in het Oosten van het land zijn. De medewerkers zijn allen communicatief vaardig, professioneel en in voor een geintje. Wanneer je een goede Java developer bent en daarnaast ook gedreven en ondernemend bent, dan zal je zeker op je plaats zijn in deze organisatie.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Arnhem