Vacature Manager implementaties omnichannel- en retailautomatisering bij MVO organisatie in Brabant

in Arnhem

Manager
Werving op Maat BV
 • Werving op Maat BV
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Beschrijving functie Onze opdrachtgever is een internationale speler in de Nederlandse markt op het gebied van verantwoord ondernemen en bewust leven. Als handelsorganisatie van levensmiddelen werken zij mee aan een beter milieu. Het bedrijf kent een informele prettige werksfeer met een laag verloop en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met hun hoofdkantoor in Brabant hebben ze een goed bereikbare locatie. Ter uitbreiding van het IT team zoekt men een manager implementaties omnichannel- en retailautomatisering.

In deze organisatie staat omnichannel gericht werken nog redelijk in de kinderschoenen en om die reden is men op zoek naar een karttrekker om de organisatie naar de volgende fase te begeleiden. Door de snelle groei van de organisatie en de populariteit van hun producten wordt verdere automatisering van de online- en winkelverkoop steeds belangrijker. Momenteel kent het bedrijf wel een multichannel benadering van de verkopen, alleen willen ze doorgroeien naar de volgende stap van omnichannel marketing en verkoop. In dit project moet je zelf veel gaan analyseren, uitwerken en implementeren. Je kunt leunen op de IT manager en andere stakeholders in dit proces voor je input, veel moet echter vanuit jezelf komen en jouw ervaring en expertise in dit vakgebied om projecten uit de klei te trekken en uit te (laten) voeren.

Naast dit project is er nog een ander project aanstaande welke de uitrol van een nieuw kassasysteem betreft. Voor het goed begeleiden van dit traject wordt je als implementatiemanager nauw betrokken bij de diverse stakeholders in het geheel. Denk hierbij aan winkeliers, inkopers, de groothandel, toeleveranciers van goederen & waren en uiteraard de leverancier van het nieuwe kassasysteem. Dit nieuwe kassasysteem moet worden aangesloten op de bestaande systemen van de organisatie dus een stuk integratiemanagement wordt onderdeel van je functie. Idealiter heb je als professional zowel ervaring binnen de retail wereld als in omnichannel markering/sales gecombineerd met een stevig begrip van zowel de business kant (processen) als de ICT kant (techniek). Ben je “slechts” senior op een van beide terreinen maar heb je wel interesse in het ontwikkelen van de ontbrekende gevraagde competenties, dan willen we toch graag met je in contact komen.

Het is een mooie veelzijdige baan waarbij veel gepionierd moet worden, je moet zelf de banen gaan plaveien en processen gaan beschrijven. Het is jouw talent om belangen met elkaar te verbinden, techniek en business bij elkaar te brengen en projecten te begeleiden op basis van tijd en geld. Het is een gezonde organisatie met een ruim budget, dus aan resources geen gebrek. Als jij op zoek bent naar een functie waar je het verschil kan maken in de transitie naar een volgende fase van een MVO retailorganisatie is dit de baan voor jou.

lees meer

Eisenpakket
 • HBO/WO opleiding, bij voorkeur Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica of verwant
 • Ervaring met omnichannel marketing/sales
 • Ervaring binnen de goederenhandel, bij voorkeur retail/food
 • Ervaring met implementaties ICT projecten
 • Procesmatige denker én doener
 • Verbinder tussen verschillende stakeholders
 • Zelf startende kartrekker van IT projecten

lees meer

Beschrijving werkgever Werving op Maat voorziet in werving & selectie, interim en detachering.

Bij Werving op Maat staan kandidaat en klant centraal. Werving op Maat is opgezet door consultants met ruime ervaring binnen de arbeidsmarkt. Door deze ervaring weten wij hoe inspirerend het is om met mensen te werken.

Werving op Maat beschikt over een groot netwerk van kandidaten en opdrachtgevers die wij op een maatgerichte manier met elkaar verbinden. Ieder mens heeft zijn eigen specifieke behoeften, ambities en doelstellingen. Net zoals iedere organisatie een specifieke cultuur en verwachting van zijn medewerkers heeft.

Door deze zaken helder en transparant in kaart te brengen ontstaat Werving op Maat!

lees meer

Info salaris Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
36 uur is bespreekbaar
Manager implementaties omnichannel- en retailautomatisering bij MVO organisatie in Brabant
Score: 9.9
Stemmen: 30

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Arnhem