Vacature Ervaren C# Developer gezocht voor interne functie - Papendrecht

Papendrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie De organisatie heeft één groot standaardproduct (een webbased applicatie), met daaromheen allemaal verschillende modules. Jij komt, soms samen met de andere ontwikkelaars volgens Scrum richtlijnen en soms alleen, te werken aan zowel het onderhouden en optimaliseren van bestaande modules als aan het bouwen van volledig nieuwe modules. Het feit dat de organisatie continu groei betekent natuurlijk ook dat de database steeds verder groeit. Dit betekent dat jouw werkzaamheden vooral aan de Backend met C# zullen zijn.

Indien je het leuk vindt krijg je de ruimte om je ook met de Frontend te bemoeien, maar hier zal niet het zwaartepunt van jouw werkzaamheden liggen. Alle applicaties en modules hebben een goede Frontend, het belangrijkste is het continu verbeteren en uitbreiden van de Backend en de koppelingen met de groeiende database. Hiervoor werk je, naast C#, met MySQL. 

lees meer

Eisenpakket - MBO/HBO werk-/denkniveau;
- Ruime ervaring met C#;
- Ervaring met MySQL;
- Kennis van HTML en CSS;
- Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels;
- Een proactieve houding.
Beschrijving werkgever Mijn opdrachtgever is een organisatie die een prachtige totaaloplossing aanbiedt aan bedrijven actief in de bouwsector. Zij zijn namelijk in eerste instantie een adviesbureau, maar bieden daarnaast ook softwarepakketten aan waarmee klanten hun adviezen kunnen realiseren. Deze klanten zijn veelal bedrijven actief in de bouwsector.De sfeer binnen het bedrijf is informeel en gemoedelijk. Het is een echt familiebedrijf waar iedereen zich thuis voelt. Op de afdeling software development werken momenteel drie personen, één senior ontwikkelaar en twee mediors. Omdat het bedrijf continu groeit is er behoefte aan versterking van nog een C# Developer. Dit kan zowel een medior als een senior zijn. Belangrijk is dat de nieuwe ontwikkelaar goed kan werken met C#, zowel zelfstandig als in teamverband.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Papendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Papendrecht