Vacature Medior BI Developer / Consultant (thuiswerken mogelijk) - Barendrecht

Barendrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Voor de functie Medior BI Developer zoeken ze iemand met een passie voor data, het is belangrijk dat je op zelfstandig, proactief en gestructureerd kan werken. Je zal je bezighouden met het ontwikkelen van BI-dashboards voor eindklanten. Daarnaast zal je ook samen met de architect oplossingen ontwikkelen voor het Datawarehouse. Je zal de leiding nemen in het creëren van een goed datamodel en bedenkt het design van de dashboards. Je moet het daarnaast ook leuk vinden om klanten te adviseren over verbetermogelijkheden. Kortom, een functie waarbij je jouw kennis in een korte tijd naar een hoger niveau kan tillen.

lees meer

Eisenpakket – HBO werk- en denkniveau;
– ongeveer 2-4 jaar ervaring en de ambitie om jezelf door te ontwikkelen;
– Ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur ervaring met Qlik of PowerBI;
– Communicatief sterk, zelfstandig maar je bent ook een teamplayer;
– Indien je ervaring hebt met het ontwikkelen/onderhouden van Datawarehouses is dat een plus.

lees meer

Beschrijving werkgever Heb jij al enige ervaring als BI Developer? Wil je aan de slag gaan als consultant binnen een hechte club van zo’n 30 consultants? Lijkt het je gaaf om te werken voor een organisatie die zich specialiseert in BI, CRM, Applicatieontwikkeling, Data Analyse en Visualisatie? Vind je het ook nog eens fijn om 50% van je tijd bij klanten te zitten en 50% van de tijd verdeeld op kantoor en thuis? Lees dan gauw verder!Deze toffe organisatie is gevestigd in een prachtige kantoorpand in Barendrecht. Het kantoor oogt ontzettend ruimtelijk wegens de glazen wanden en open ruimtes. Werknemers omschrijven het kantoor als een hele fijne en inspirerende werkplek. Naast het werk worden er regelmatig kennissessies georganiseerd om elkaars projecten te bespreken en tips te geven. Ook worden er vaak genoeg leuke borrels en uitjes met elkaar georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een ski-trip.De klantenbestand van deze organisatie is erg divers. Zo hebben ze op het gebied van CRM een Salesforce implementatie verzorgd voor een groot concertgebouw, een Datawarehouse gebouwd en dashboards ontwikkeld voor een bekend retailmerk en voor een duurzaam energiebedrijf een proces- en IT-optimalisatie uitgevoerd. Dit zijn enkele praktijkvoorbeelden van de vele projecten die ze uitvoeren. 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed! Je krijgt een salaris afhankelijk van je ervaring, je krijgt hier mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen, je krijgt projecten toegewezen die bij je passen, je zal goed ingewerkt worden door training on the job en je kan deelnemen aan trainingen/cursussen in hun eigen interne academy. Daarnaast krijg je een laptop, telefoon, onkostenvergoeden en maar liefst 28 vakantiedagen! Ook staat er elke dag een verse lunch voor je klaar!

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Barendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Barendrecht