Vacature Ervaren MS Office365 Cloud Consultant gezocht - Groningen

Groningen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Deze functie kent veel eigen verantwoordelijkheid, waar je in je rol bezig gaat met implementaties, ontwerpen en het migreren van MS Cloud-omgevingen. Je kunt snel schakelen tussen diverse klanten en diverse klantvragen, waar je een goede focus weet te houden en een klantgerichte houding hebt. Jij vindt het leuk om complexe problemen aan te pakken, maar vindt het ook leuk een klant te kunnen voorzien van informatie en advies. Je komt hier in een brede rol te werken, waarin je de klant compleet begeleidt en je diverse werkzaamheden omtrent Cloud kent. 

lees meer

Eisenpakket - je hebt hbo werk-/denkniveau;
- je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
- je bent communicatief sterk;
- je hebt uitstekende kennis van Microsoft, waaronder Office365 en Azure;
- je hebt ervaring met VMware, netwerken en scriptingmethodieken.

lees meer

Beschrijving werkgever Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een ervaren Office365 Cloud Consultant. Je komt hier te werken bij een organisatie met vestigingen in Noord-Holland, Gelderland en Groningen. Zij zijn dus landelijk actief op het gebied van Managed Services, Azure en Office365, waar zij dienstverlening bieden op het vlak van implementaties, beheer en opleidingstrajecten. De werkzaamheden van deze organisatie liggen voornamelijk op het opleiden en het wegnemen van zorgen bij de eindklanten, als consultant zorg je ervoor dat je klanten altijd terecht kunnen met vragen en dat je hen ondersteunt. Dit doe je onder andere aan de hand van adviezen omtrent de digitale infrastructuur, zodat de organisaties optimaal kunnen werken en zij zich kunnen focussen op hun eigen bedrijfsvoering. 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden binnen dit bedrijf zijn helemaal prima, je ontvangt een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een goed salaris, een leaseauto en veel opleidingsmogelijkheden.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts.

lees meer

Contactpersoon Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Consultant in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Groningen