Vacature Coördinator support - Alblasserdam

Alblasserdam

RAAAK personeel
  • RAAAK personeel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Wel eens gehoord van narrowcasting en room booking? En heb je ervaring met het coördineren van teams? Ja? Dan ben jij de coördinator support die wij zoeken.

In jouw rol als coördinator support ben je samen met drie collega's het aanspreekpunt voor eindgebruikers en dealers die vragen hebben over jullie eigen ontwikkelde software. ''Jullie'', zou je denken.. Dat houdt in dat werken bij dit bedrijf betekent dat je onderdeel wordt van een club gedreven collega's die er alles aan doen om klanten de maximale service te verlenen van hun eigen softwareoplossingen: narrow casting en room booking. Sommige collega's zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van de software en daarom heerst er een hoge betrokkenheid op de afdeling. Ook jij raakt vanzelfsprekend snel enthousiast over deze innovatieve oplossingen en vindt het daarom leuk wanneer je uiteenlopende vraagstukken op je bord krijgt. De klanten die je helpt zijn heel divers: de ''kleine'' bakker om de hoek maar ook een scholengemeenschap met meerdere locaties. Naast het feit dat je calls zelfstandig oplost, stuur je jouw collega's aan. Je bewaakt de status in het ticketsysteem en stuurt aan waar nodig. In feite ga je als meewerkend voorman of voorvrouw aan de slag. Lijkt dit je wat en wil je meer te weten komen over deze softwareoplossingen? Neem dan contact met ons op!

lees meer

Eisenpakket + Een afgeronde HBO-opleiding richting IT of een andere relevante studierichting
+ Een gedegen kennis van IT en (web)design/HTML
+ Je vindt het leuk om een team aan te sturen
+ Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
+ Het verlenen van een ''wauw-service'' is voor jou de normaalste zaak van de wereld

lees meer

Beschrijving werkgever Raaak Personeel bemiddelt honderden ICT’ ers per jaar. Vrijwel al onze ICT-functies zijn op basis van Werving & Selectie, dat betekent dat je direct een contract krijgt bij de opdrachtgever.
Onze kernwaarden? Die zijn Eerlijk, Eigenzinnig & Dichtbij. Die laatste waarde ‘ Dichtbij’ moet je letterlijk & figuurlijk zien. Onze vestigingen zitten dichtbij: vlakbij jou, vlakbij je nieuwe werkgever. Maar figuurlijk zijn we ook dichtbij. We luisteren graag naar je wensen en vragen tijdens een persoonlijke intake. Natuurlijk kan dat ook in de avonduren of op zaterdag.
Wil je in de ICT werken? Maak je een eerste stap of wil je een volgende stap zetten? Wij nemen jouw talent als uitgangspunt en boosten jouw carrière.
De voordelen van Raaak:

✅ Sturen we alleen je cv? Nee, wij vertellen bedrijven wie je bent als persoon. Daarom heb je via Raaak meer kans op een sollicitatiegesprek dan via een rechtstreekse sollicitatie;
✅ Wij kennen onze opdrachtgevers goed en geven informatie over het bedrijf. Zo heb jij een voorsprong op alle andere sollicitanten.
✅ Onze ICT-consultants zijn volwaardige sparringpartners & geven jouw carrière graag een boost.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.600 - € 3.200 p/m
Meer informatie + Direct een contact bij een stabiel en groeiend bedrijf
+ Een goed salaris (€2600 - €3200)
+ 25 vakantiedagen en mogelijkheden om extra dagen te verdienen
+ Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via opleidingen en/of cursussen
+ Werken met drie gedreven en vakvolwassen collega's waar je veel van kunt leren
+ Werken onder een informele werksfeer en met (inter)nationale klanten

lees meer

Contactpersoon Luuk de Gans
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Alblasserdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Alblasserdam