Vacature Systeembeheerder Remote - Alblasserdam

Alblasserdam

RAAAK personeel
  • RAAAK personeel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Ben jij een klantvriendelijke systeembeheerder die graag in een jong en informeel team aan de slag gaat? Werk je graag remote? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Voor een groeiende ICT-dienstverlener zijn wij op zoek naar een systeembeheerder die enthousiast wordt om MKB-klanten van dienst te zijn. Je komt te werken bij een bedrijf waar je veel kan leren van je collega's.

In jouw rol help je klanten met het beheren, installeren en configureren van hun infrastructuur omgevingen. Je lost graag een incident op zodat de klant weer snel aan het werk kan gaan. Dit hoef je niet '''binnen 10 minuten'' te doen. Je krijgt bij dit bedrijf de vrijheid om de aangenomen call zelf op te lossen. Ook adviseer je de klant graag op het gebied jullie diensten en producten. De klanten van onze opdrachtgever hebben gemiddeld 10 tot 50 werkplekken.

lees meer

Eisenpakket + Een afgeronde opleiding in de richting van ICT (minimaal niveau 4)
+ Je hebt kennis (of wil dit op doen) van Windows server (2008 R2, 2011, 2012 (R2) 2016), Hyper-v, Microsoft Exchange en VMware
+ Je bent klantvriendelijk ingesteld en houdt van een informele werksfeer

lees meer

Beschrijving werkgever Raaak Personeel bemiddelt honderden ICT’ ers per jaar. Vrijwel al onze ICT-functies zijn op basis van Werving & Selectie, dat betekent dat je direct een contract krijgt bij de opdrachtgever.
Onze kernwaarden? Die zijn Eerlijk, Eigenzinnig & Dichtbij. Die laatste waarde ‘ Dichtbij’ moet je letterlijk & figuurlijk zien. Onze vestigingen zitten dichtbij: vlakbij jou, vlakbij je nieuwe werkgever. Maar figuurlijk zijn we ook dichtbij. We luisteren graag naar je wensen en vragen tijdens een persoonlijke intake. Natuurlijk kan dat ook in de avonduren of op zaterdag.
Wil je in de ICT werken? Maak je een eerste stap of wil je een volgende stap zetten? Wij nemen jouw talent als uitgangspunt en boosten jouw carrière.
De voordelen van Raaak:

✅ Sturen we alleen je cv? Nee, wij vertellen bedrijven wie je bent als persoon. Daarom heb je via Raaak meer kans op een sollicitatiegesprek dan via een rechtstreekse sollicitatie;
✅ Wij kennen onze opdrachtgevers goed en geven informatie over het bedrijf. Zo heb jij een voorsprong op alle andere sollicitanten.
✅ Onze ICT-consultants zijn volwaardige sparringpartners & geven jouw carrière graag een boost.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.100 - € 2.600 p/m
Meer informatie + Een uitdagende baan bij een jong en informeel bedrijf (14 collega's)
+ Doorgroeimogelijkheden naar een on-site functie
+ De mogelijkheid om je hoofd leeg te maken tijdens een potje tafelvoetbaltafel
+ Opleidingen + cursussen om jezelf te ontwikkelen als volwaardig ICT-professional
+ Een goed salaris (€2100 - €2600) passend bij je opleidng en ervaring

lees meer

Contactpersoon Luuk de Gans
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Alblasserdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Alblasserdam