Vacature IT Consultant - Houten (32-40 u p/w, Nutanix, Rubrik, Azure) | Houten

Houten

de Koning
  • de Koning
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Met een team van 12 ervaren collega’s voeren wij complexe projecten uit op het gebied van ICT-Infrastructuren. Tevens leveren wij support- en beheerdiensten voor een diverse groep aan trouwe klanten.
Wij zoeken ter uitbreiding van het team op korte termijn een ambitieuze ICT Consultant.

Als ICT Consultant ben je op zoek naar een kans om jouw technische kennis en consultancy vaardigheden verder te ontwikkelen. Je hebt al de nodige ervaring opgedaan met bijvoorbeeld het implementeren, samenvoegen en/of opsplitsen van ICT-systemen en zou vergelijkbare projecten vaker willen uitvoeren.

Je start onder begeleiding van een ervaren consultant en leert alles omtrent advies, ontwerp, implementatie, oplevering en overdracht van ICT-omgevingen. Je leert vooruitdenken, plannen, het inschatten van mogelijke risico’s en impact voor de beheerorganisatie. Je leert omgaan met verschillende stakeholders en organisatie specifieke uitdagingen.

Je bent vertrouwd en/of wil je vertrouwd maken met producten en diensten zoals: Nutanix, Rubrik, Citrix, VMWare, Azure, Palo Alto en Cisco.

Als ICT Consultant zal je naarmate jouw kennis- en ervaring groeit steeds meer uitgedaagd worden met complexere projecten. Je hecht waarde aan veel vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw dagelijkse werkzaamheden en houdt van een divers takenpakket. Je deelt makkelijk kennis met collega’s en bent bereid je kennisniveau actueel te houden.

lees meer

Eisenpakket Een ambitieuze, communicatief vaardige collega met de nodige relevante werkervaring. Je hebt bij voorkeur hands-on ervaring met het uitvoeren van complexe projecten in grotere ICT-Infrastructuren en vindt het reguliere beheer eentonig worden.

Je wilt jezelf uiteraard nog verder ontwikkelen als consultant. Je bent pragmatisch, gedisciplineerd, verantwoordelijk en bereid een hoop te leren de komende jaren. Mocht je op deze functie niet helemaal aansluiten bel dan gerust 033-4779337 en vraag naar Maykel Korndewal om te informeren naar een functie op maat.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie Ben jij benieuwd naar deze functie, de projecten van de Koning of producten waarmee gewerkt wordt? Neem dan vrijblijvend contact op met Maykel Korndewal via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 033-4779337.

Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden. Jouw reactie wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onderstaand de standaard sollicitatieprocedure. Vind jij het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
  • Beoordeling cv / intake Maykel Korndewal;
  • 1e gesprek: kennismaking Robert de Koning (Directeur);
  • 2e gesprek: technische praktijkcase;
  • Voorstel / ondertekenen arbeidsovereenkomst.

lees meer

Beschrijving werkgever de Koning is een expert in IT-infrastructuren en weet alles over migraties, servers, Cloud computing, virtualisaties, security, beheer, hardware, co-locaties en andere IT-oplossingen. Dankzij ruim 20 jaar ervaring creëren wij de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties in Nederland.

Naast de projecten voor middelgrote tot grote omgevingen heeft de Koning een eigen Cloud oplossing. KaaS is een Cloud-platform die sinds enige tijd op Nutanix draait. Meer over Kaas lees je hier

lees meer

Contactpersoon Maykel Korndewal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Houten
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Houten