Vacature Junior integratie consultant | Java | Den Bosch | Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
  • Star Apple
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Junior integratie consultant | Java | Den Bosch
Organisatie & Afdeling

Ben jij net klaar met jouw studie ( Technische ) Informatica en op zoek naar je eerste uitdaging of al enige tijd bezig als Java ontwikkelaar / software consultant? Dan ben ik op zoek naar jou!

Als het gaat over communicatie tussen systemen, intern of tussen verschillende bedrijven, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons systeem maken wij data / bestandoverdracht extreem simpel en zorgen dat je niet hoeft om te kijken naar synchronisatie.

Met een team van 150 consultant helpen wij de Europese markt dagelijks met alle vraagstukken op het gebied van data integratie. Ontwikkelaars, consultants, beheerders en ontwerpers. De cultuur? Die is plat, geen HR of beleidsmedewerkers, wij zorgen er samen voor dat we het naar ons zin maken en ieder project succesvol maken!

De techneut die het beste bij ons past is goed bekwaam met Java, Eclipse SOA, Kafka en bij voorkeur Talend. Je gaat dagelijks bouwen aan onze routs, integratietools, database, microservices en andere allround werkzaamheden. Die doe je bij ons in Den Bosch, bij de klant waarvoor je werkt of vanuit jouw home-office. Alles is bespreekbaar.

Bij je onboarding krijg je ( indien je dit nodig hebt ) uitgebreide training / scholing in SOA en Talend, zodat jij volledig zelfstandig aan de slag kan met ons pakket. Je werkt veelal in Den Bosch en vindt het niet vervelend om met enkele regelmaat het land te doorkruizen of zelfs te overnachten in een van onze buurlanden.

Vereisten

– Minimaal HBO BSc in ( Technische ) Informatica of ICT
– Werkervaring is een pré, maar geen eis als jij zelfstandig kan programmeren in Java
– Java, Eclipse, SOA, Kafka
– Ervaring data integratie tooling is een grote pré
– Communicatief, zelfstandig en leergerig

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Aanbod

– Werken in Den Bosch, Op locatie van je klant of vanuit huis
– Een team van 150 ervaren consultants
– Integratiesoftware voor Europa’s grootste enterprises bouwen
– Veel verantwoordelijkheid en communicatie met jouw klant
– Salaris vanaf €2.500
– Auto van de zaak
– Ruim trainingsbudget
– Internationale ervaring opdoen

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 0639 8686) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op . Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Beschrijving werkgever StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Den Bosch
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Den Bosch