Vacature Mendix Consultant | Valkenburg | Enterprises | Mendix, Java, Valkenburg (ZH)

Valkenburg (ZH)

Star Apple
  • Star Apple
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Organisatie & Afdeling

Vanuit ons mooie kantoor in Valkenburg realiseren wij mooie software voor de grootste Enterprises van Europa. Wat onze software doet? Er voor zorgen dat alle werknemers ( 10.000+ ) gebruik kunnen maken van hun CRM systeem.

Functie

Of jij nu net afgestudeerd bent of al flink wat vlieguren hebt gemaakt, bij ons krijg je de juiste begeleiding alle fijne kneepjes van het vak te leren. Wij zorgen er voor dat je alle ins en outs van Mendix beheerst en iedere oplossing kan realiseren. Daarnaast weet je bij ons als geen ander hoe je een sterk, zakelijk gesprek met de klant voert.
Waar de klant ook zit, je werkt altijd binnen een uur reistijd en minimaal 2 dagen per week op kant. Zo blijf je altijd hecht met je team en behoud je het gevoel van samen aan iets moois werken.

 

 

Vereisten

– Je bent in ieder geval HBO afgestudeerd
– Ervaring met Java is een eis
– Kennis van of ervaring met Mendix is een pré
– Je bent geïnteresseerd in de Enterprise wereld
– Communiceren is voor jou geen probleem, je spreekt veel met de klant
– Je bent 40 uur per week beschikbaar

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Aanbod

– Centraal gelegen werkplek in Valkenswaard
– Je gaat veel mooie, grote organisaties van binnen zien
– Het team bestaat 35 ervaren consultants om van te leren
– Salaris op basis van ervaring, startend op €2.500,- bij 1 jaar ervaring
– 25 Vakantiedagen
– Auto, Telefoon, Laptop van de zaak
– Verplichte trainingsdagen met toereikend budget
– Terwijl je voor Enterprises werkt, werk je toch bij een klein en hecht bedrijf.

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 0639 8686) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op . Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Beschrijving werkgever StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Valkenburg (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Valkenburg (ZH)