Vacature Business Intelligence consultant – veel vrijheid!! | Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
 • Star Apple
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Nieuwe uitdagingen in IT vragen om een nieuwe manier van denken. Ga jij mee met de tijd? Ben jij een vrije denker? Dan is deze vacature zeker de moeite waard om verder te lezen.

Voor dit resultaatgerichte bedrijf in ’s-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Business Intelligence consultant. Dit bedrijf is gespecialiseerd in project management, cloudsourcing en BI. Een BI consultant bij deze organisatie houdt zich onder andere bezig met predictive analytics, big data en interactieve visualisaties. Een enorm hecht bedrijf met een open structuur kenmerkt deze organisatie. De mogelijkheden om mee te denken, trainingen op maat te volgen en jezelf te ontwikkelen zijn hier zeker aanwezig. Binnen de organisatie staat MVO centraal, wat je ook overal terug ziet als je hier binnen stapt.

De Functie:

Jij helpt verschillende opdrachtgevers met het verbeteren van bedrijfsprocessen, hierdoor kunnen zij beter en sneller beslissingen nemen. Door analyses te maken vanuit verschillende databronnen zorg jij ervoor dat de processen verbeterd kunnen worden. Dus concreet bestaan je werkzaamheden uit het doorgronden van verschillende bedrijfsprocessen, het maken van analyses en het presenteren van je bevindingen en ideeën.

Functie-eisen:

 • Afgeronde, relevante hbo/wo opleiding
 • Kennis van Microsoft power BI, SQL en R.
 • Analytisch sterk en overtuigend
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als geschrift

Wat heeft deze opdrachtgever te bieden?

 • Salaris naar kennis en ervaring (€2.500,- tot €3.500,- p.m.)
 • 25 Vakantiedagen
 • Bonusstructuur
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Interne en externe training en certificeringsmogelijkheden

Wil je meer weten over deze klant en wat zij precies doen? Laat het mij weten! Ik kom graag met je in contact. Als je deze vacature niet interessant vindt, maar wel op zoek bent naar een nieuwe baan in de BI/DBA branche. Dan kom ik graag met je in contact.

Contact gegevens: , 088 – 321 8 123 of 06 – 14234165.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Info salaris Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Beschrijving werkgever StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Den Bosch
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Bosch