Vacature Functioneel Adoptie Consultant | Den Bosch

Den Bosch

Add Value IT Recruitment
 • Add Value IT Recruitment
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Je hebt een passie voor adoptie en weet heel goed wat er zich achter de schermen van een desbetreffende organisatie afspeelt. Je bent een echte professional en bent daarbij het liefst werkzaam in grote zakelijke omgevingen. Samenwerken met een team is iets wat je op het lijf geschreven is. Maar, ook het werken aan Internationale projecten waarbij je veel reist is iets wat je ambieert. Kortom, je bent op zoek naar meer uitdaging in je huidige job als Adoptie Consultant.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Dan is deze baan als Functioneel Adoptie Consultant precies waar je naar op zoek bent.

Deze onderneming telt ruim 30 medewerkers welke onderverdeeld zijn op twee locaties en verschillende teams. Elk team heeft daarbij zijn eigen specialisatie op het gebied van Microsoft Productivity. Het is dan ook één van de betere en gespecialiseerde Office 365 partijen van Nederland. De focus binnen de bedrijfsstructuur ligt op het verbeteren van de werknemers. Daarom wordt er altijd gezocht naar een passend project voor de juiste persoon. Er worden met enige regelmaat Internationale projecten uitgevoerd. Daarnaast beschikt deze partner over een mooi klant portfolio en een ervaren managementteam.

Deze partij vraagt voornamelijk professionals met een specialisatie als Office 365 Functioneel Adoptie Consultant. Je hebt een tomeloze passie voor adoptie en blijft jezelf op dit niveau ontwikkelen. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatie vaardigheden en weet jij jezelf prima te handhaven binnen een team dat gespecialiseerd is in Microsoft Productivity. Het hoofdkantoor van deze partij is gevestigd in Den Bosch. Daarnaast zijn er ook vestigingen in Zuid en Noord-Holland. Reizen voor Internationale projecten is voor jou geen probleem.

Een afwisselende en uitdagende werkplek binnen een team van professionals en specialisten. Je hebt de mogelijkheid om te reizen omdat er regelmatige Internationale projecten plaatsvinden. Je kunt je voordeel doen met interessante maand en kwartaal meetings, teambuilding uitjes en borrels die de werksfeer prettig maakt. De focus ligt binnen het bedrijf op het verbeteren van jouw prestaties. Je mag dan ook een uitstekende begeleiding verwachten. Daarnaast bieden zij ook:

 • ervaring als Adoptie Consultant
 • goede communicatie vaardigheden
 • passie voor alle bijkomende facetten van adoptie
 • teamplayer
 • OT contract
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • riante bonusregeling (o.a onkosten en certificering bonus)
 • 27 vakantiedagen
 • auto, laptop en smartphone van de zaak

lees meer

Beschrijving werkgever Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Den Bosch
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Bosch