Vacature NET Developer en Office 365 Consultant, Den Haag

Den Haag

Add Value IT Recruitment
 • Add Value IT Recruitment
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Je bent reeds werkzaam als NET Developer of Office 365 Consultant maar zoekt nét dat beetje meer uitdaging in je baan. Je wil daarbij alles uit jezelf kunnen halen maar wil daarbij ook in de gelegenheid zijn om je carrière naar the next level te kunnen brengen. Je bent serieus met je job bezig en wil je geen nummer voelen. Ook politieke spelletjes op de werkvloer sluiten niet aan bij jouw visie.

In plaats daarvan sta je er voor open om binnen een team een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan innovatieve projecten. Transparantie en loyaliteit zijn daarbij als vanzelfsprekend voor je. Kun jij de bovenstaande situatie op jezelf betrekken? Dan is deze vacature voor een NET Developer en Office 365 Consultant precies waar jij naar op zoek bent.

Deze vacature voor NET Developer en Office 365 Consultant wordt aangeboden door de meest betrokken club van Nederland. Binnen een tijdsbestek van 4 jaar hebben zij een enorme groei doorgemaakt. Dit heeft tot nu toe geresulteerd in een prachtig team van 40 mensen welke werkzaam zijn aan interne of klant trajecten. Verantwoordelijkheid nemen voor haar werknemers is voor deze onderneming belangrijker dan het draaien van marge.

Deze organisatie gelooft erin dat jij optimaal kunt presteren als je elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Het bieden van voldoende uitdaging is dan ook een belangrijk speerpunt voor dit bedrijf. Dat is ook direct de reden dat het verloop binnen deze onderneming 0 is. Mensen die voor dit bedrijf komen werken, zijn blijvend. En dat is ook precies wat deze organisatie ambieert. Gesitueerd op één van de mooiste locaties in Den Haag werkt dit bedrijf aan eigen opdrachten, innovatieve trajecten en diverse detachering klussen.

Deze betrokken club is op zoek naar ervaren en enthousiaste NET Developers, Business Consultants en Office 365 medewerkers. Je bent begaan met doelen en projecten die jij, in samenwerking met het team, de wereld een klein beetje beter kan maken. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, ben je loyaal en transparant. Ook wederkerigheid heb jij hoog in het vaandel staan. Daarnaast beschik je over:

Dit bedrijf biedt een uitdagende en leuke werkplek binnen een team van professionals. Het bedrijf is prachtig gesitueerd op één van de mooiste plekjes van Den Haag. Je maakt deel uit van interessante projecten en kunt daarbij altijd rekenen op de betrokkenheid van je collega’s. Daarnaast bieden zij je:

 • 2+ jaar aantoonbare ervaring
 • sterke communicatieve vaardigheden
 • transparantie, loyaliteit en wederkerigheid
 • uitdagende werkplek op een prachtige locatie
 • een hecht team met betrokken collega’s
 • verrassende en mooie projecten
 • een uitstekend salaris
 • leaseauto of motor van de zaak
 • diverse andere leuke extra’s

lees meer

Beschrijving werkgever Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Den Haag
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Haag