Vacature Office 365 Consultant | Den Bosch

Den Bosch

Add Value IT Recruitment
 • Add Value IT Recruitment
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Je hebt al een aantal jaren ervaring als Office 365 Consultant maar bent hongerig naar meer. Je wil graag alles uit jezelf én je carrière kunnen halen. De tijd is aangebroken voor een nieuwe stap. Je zou graag werken in een klein team waarbij je voldoende coaching en begeleiding ontvangt. De ontwikkeling van jouw expertise staat daarbij op nummer één. Je hebt een passie voor techniek en alles wat daarmee samenhangt.

Werken in een klein team of alleen is een rol wat op je lijf geschreven is. Spreekt bovenstaande omschrijving je aan? Dan is deze job als Office 365 Consultant gemaakt voor jou.

Dit betreft een redelijk jonge partij welke kort geleden is opgericht. Dat neemt niet weg dat dit bedrijf zich al opgewerkt heeft tot één van de bekendere spelers op de markt. Binnen een tijdsbestek van 5 jaar is het aantal werknemers toegenomen van 2 naar 35. Daarnaast zijn ze al maar liefst 3 keer genomineerd voor MS Partner of the Year. De diensten worden op eigen wijze aangeboden aan de klant. Er wordt gemanaged vanuit 3 disciplines waarbij elk team c.a 15 medewerkers kent. De organisatie heeft op dit moment twee locaties welke zich bevinden in Den Bosch en Rotterdam.

Deze jonge maar vooraanstaande partij is exclusief op zoek naar ervaren Office 365 Consultants, adoptie specialisten en business-consultants. Je werkt alleen of in teamverband aan mooie projecten. Je wil én kunt het verschil maken en zijn voor de klant welke bestaan uit grote (Inter)nationale opdrachtgevers. Dit doe je aan de hand van je enthousiasme en expertise.

Een afwisselende werkplek waarbij je zowel in een team als zelfstandig werkt aan mooie projecten. Dit kunnen verschillende grote nationale en Internationale opdrachtgevers zijn. Daarbij ontvang je individuele coaching en een persoonlijke begeleiding. Je ontvangt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en kunt daarnaast ook nog rekenen op:

 • ervaring als Office 365 Consultant
 • voldoende kennis en expertise
 • uitstekende communicatieve vaardigheden
 • zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
 • stevig basissalaris
 • OT contract
 • uitstekende leaseregeling
 • riante bonusregeling

lees meer

Beschrijving werkgever Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Den Bosch
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Bosch