Vacature Senior Consultant Office 365 | Utrecht

Utrecht

Add Value IT Recruitment
 • Add Value IT Recruitment
 • Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Je bent een echte teamplayer en bent op zoek naar een bedrijf die je deze mogelijkheden kan bieden. Daarnaast denk je op technisch en organisatorisch gebied graag vooruit. Je bezit voldoende kwaliteiten waardoor je grote vragen niet schuwt maar juist omarmt. Je houdt ervan om je visie te mogen delen en bouwt graag mee aan de bedrijfsstrategie.

Jouw communicatieve vaardigheden laten niets te wensen over. Deze zou je dan ook graag benutten binnen een grote Microsoft projectorganisatie. Is de bovenstaande situatie voor jou van toepassing? Dan is deze job als Senior Consultant Office 365 waarschijnlijk dé job waar je naar op zoek bent.

De vacature wordt aangeboden door een grote Microsoft projectorganisatie in Utrecht.

Het bedrijf bestaat al jaren en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de bijbehorende markt. De uitspraak “steady player die kwaliteit levert” is een understatement voor deze organisatie. Er wordt dan ook niet op basis van detachering gewerkt. De projecten worden vooral uitgevoerd bij vooraanstaande zakelijke en semi-overheidsinstellingen. Teamwork loopt als rode draad door de bedrijfsvoering én is de basis voor de werkzame teams.

Deze vooraanstaande Microsoft projectorganisatie is per direct op zoek naar een ervaren Senior Consultant Office 365 om het Productivity Team te komen versterken. Meedenken qua visie en strategie binnen de organisatie wordt daarbij op prijs gesteld. Als Senior Consultant ga je complexe vragen niet uit de weg. Daarbij denk je altijd verder en twee stappen vooruit. Daarnaast bezit je sterke communicatie vaardigheden en voel jij je thuis is een hecht team waar teamwork op nummer 1 staat. Daarnaast heb je:

Deze organisatie biedt een uitdagende werkplek binnen een team van top professionals. Daarbij ben je verzekerd van een uitstekend secundair pakket en heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een hoger niveau. Deze Microsoft projectorganisatie biedt ook:

 • 5+ jaar ervaring in de Microsoft Productivity markt. (vb: functioneel of technisch consultant)
 • sterke communicatie vaardigheden waarbij je vooruit kunt denken
 • een ervaren Senior Consultant met visie en inzicht
 • een plaats binnen een team van professionals
 • marktconform salaris
 • volle sociale agenda onder de werknemers
 • een rol binnen uitdagende en grote zakelijke projecten

lees meer

Beschrijving werkgever Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Utrecht
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Utrecht