Vacature System Modelling Engineer | Rotterdam

Rotterdam

CGI Nederland
  • CGI Nederland
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Position Description

Bescherming van onze Nederlandse grenzen. Internationaal bijdragen aan vrede en veiligheid. Steun bij rampen. Drie uitdagingen waar Defensie voor staat. Dreigingen veranderen voortdurend, zijn lastig te voorspellen en vragen een flexibele, adaptieve krijgsmacht. CGI draagt bij aan deze ambitie. Dit doet CGI door proactief nieuwe technologieën te ontwikkelen, aan innovatieve projecten deel te nemen, en het leveren van professionals aan de defensiesector.

Wat ga je doen?
Als System Modelling Engineer werk je in een (internationaal) multidisciplinair team aan het ontwerp, de ontwikkeling en validatie van een of meer onderdelen van een maritiem project. Je bent verantwoordelijk voor een bepaald deel van het technisch ontwerp en je specifieke kennis, ervaring en ambitie bepalen je taak en verantwoordelijkheidsgebied. In het projectteam werk je onder leiding van de Project Design Authority samen met een team van systeemarchitecten.
Jouw werkzaamheden zal onder andere bestaan uit de volgende taken:

• Toepassing van Model Based System Engineering (MBSE) in de fasen van systeemarchitectuur en ontwerp
• Ondersteuning en coaching van collega's met betrekking tot MBSE-principes, methoden en tools
• Het analyseren van requirements met betrekking tot systeemelementen, inclusief die toegewezen aan leveranciers
• Definitie van het gedetailleerde functionele gedrag van onderdelen van het systeem
• Ontwerp van elementen van het (maritieme) missie- en wapeninzet systeem
• Oplossen van technische problemen die ontstaan tijdens de ontwikkeling, testen en integratie van het systeem
• Nauwe samenwerking met de systeemarchitecten

Wat breng je mee?
Om succesvol te zijn in deze functie heb je:

• Een afgeronde hbo/wo opleiding in de richting van elektrotechniek, communicatietechniek, lucht- en ruimtevaarttechniek, IT of een vergelijkbare studierichting
• Toepassing-bewezen kennis van Arcadia (methode) en Capella / Melody Advance (tool) zijn essentieel
• Bewezen ervaring in technisch complexe systemen bij voorkeur in de maritieme omgeving (zee of scheepswerf)
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden zijn vereist om te werken en te handelen in multidisciplinaire teams
• Hoog niveau van creativiteit, initiatief, pragmatisme en overtuigingskracht
• Bewezen vaardigheid in training en coaching
• Bereidheid om te reizen (ook in het buitenland)

** The successful candidate must hold a valid EU personnel security clearance at the level of CONFIDENTIAL or above or be able and willing to apply for a security clearance. It is required to be in possession of an EU Passport in order to obtain security clearance.

Ons aanbod?
Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.


“Wij willen het beste uit jou halen!
Are you ready to Be part of our story?"


Waar kom je terecht?
CGI is een lokaal verankerd en wereldwijd opererend bedrijf. We werken in lokale teams voor onze klanten, maar hebben wel toegang tot een netwerk van wereldwijde expertise. Uitgebreide uitwisseling van ervaring, kennismanagement en praktische, interessante klantprojecten in het o.a. het maritieme defensie domein vormen de basis van ons werk. Word een kennisdrager op een van de meest interessante activiteitengebieden van onze tijd.

Binnen CGI kom jij te werken in de unit defensie. Je doet ruime werkervaring op in diverse projecten die wij in het defensiedomein doen. Voor CGI is het ook belangrijk dat je je theoretische kennis blijft ontwikkelen. Middels inspirerende kennisgroepen, kan jij trainingen volgen en certificaten behalen. Ook discussiëren wij binnen deze kennisgroepen wij met collega’s over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie en het defensiedomein. Inzichten die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie reis van onze klanten. Jouw ambitie en professionaliteit is de toekomst, CGI biedt je de faciliteiten.

Interesse?
Solliciteer direct! Voor meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op Robert van den Berg (Director Consulting Services) via 06 2293 2306 of via robert.van.den.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (06) 2045 1105 of via recruitment.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature word niet op prijs gesteld!

Meer weten over onze IT projecten binnen de overheid? Lees hier meer over op CGI Overheid!

lees meer

Beschrijving werkgever CGI (opgericht in 1976 in het Canadese Quebec) is de op vijf na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 68.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Onze lijst met opdrachtgevers is lang en indrukwekkend en de referentieprojecten die we samen ‘maken’ spreken tot ieders verbeelding.

Experience the commitment®
We zijn er trots op dat onze oprichters Serge Godin en André Imbeau nog altijd bij CGI betrokken zijn. Het tekent hun commitment aan het bedrijf waar we allemaal voor werken. De kans dat je Serge Godin ‘live’ ontmoet, is ook niet gering: regelmatig is hij in Nederland en buigt hij zich actief over klantcases – altijd bereid tot een goed gesprek en een helder advies.
Niet alleen Serge Godin is zo goed benaderbaar. Het geldt voor alle CGI-members en maakt deel uit van onze cultuur. CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Bijvoorbeeld via onze jongerencommunity CGI Next die er niet alleen is voor leuke bijeenkomsten, maar zeker ook om members tot 37 jaar op boardroomniveau mee te laten discussiëren over onze strategie. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties.
Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders (wat je door ons Share Purchase Plan zelf ook kunt zijn). CGI-members zijn vaak ‘vakidioten’ die altijd willen weten hoe het beter kan en daar ook actie op ondernemen.
Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring. Stel je de inhoud van je vak boven alles, dan krijg je alle kans je steeds verder te verdiepen en te ontwikkelen tot ‘thought leader’ met een voorbeeldfunctie voor vakgenoten binnen en buiten CGI.

lees meer

Contactpersoon CGI Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Engineer in Rotterdam
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Rotterdam